ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας φέρεται να ασελγούσε στις δύο ανήλικες κόρες του

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, στην οποία πατέρας φέρεται να ασελγούσε στις δύο κόρες του, φέρνει στο φως το MEGA.

Σύμφωνα με την καταγγελία μητέρας, ο σύζυγος και πατέρας των δύο κοριτσιών ασελγούσε κατ’ εξακολούθηση στις ανήλικες κόρες του. Τα συμβάντα αποκάλυψε η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, στη μητέρα της, όταν ο πατέρας, όπως υποστηρίζει, ασέλγησε και στη μικρότερη αδερφή της.

«Ομολόγησε τις πράξεις του»

«Όταν έχουμε έναν πατέρα που ασελγεί πάνω σε δύο ανήλικες κόρες και μάλιστα στη μία ασελγεί από γ΄ δημοτικού μέχρι την πέμπτη δημοτικού, και στο μικρότερο από πέμπτη δημοτικού μέχρι τώρα που έγινε το τελευταίο συμβάν και είναι 13 ετών, καταλαβαίνουμε πόσο έχουν κακοποιηθεί αυτά τα παιδιά, όχι μόνο σεξουαλικά αλλά και ψυχικά», είπε στο MEGA η δικηγόρος Μαρία Καρλή.

«Ο πατέρας ομολόγησε, παραλείποντας το μέγεθος των ασελγών πράξεων που διέπραττε σε βάρος των κοριτσιών για να πέσει στα μαλακά»

«Έγινε το περιστατικό την Πέμπτη, αυτό δηλαδή που οδήγησε τα κορίτσια να αποκαλύψουν το τι συνέβαινε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια στη μητέρα. Ο ίδιος αυθορμήτως και κατόπιν παροτρύνσεως της μητέρας εμφανίστηκε στο ΑΤ της περιοχής, ομολόγησε τις πράξεις του, παραλείποντας το μέγεθος των ασελγών πράξεων που διέπραττε σε βάρος των κοριτσιών για να πέσει στα μαλακά».

«Όταν έλειπε η μάνα»

«Έδωσαν καταθέσεις και τα κορίτσια και η μητέρα, είχε λήξει όμως το αυτόφωρο και για αυτό θα κινηθεί η διαδικασία όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Κυκλοφορεί ελεύθερος, τα παιδιά τα έχει πλέον η μητέρα, έχει φύγει από το νησί. Αυτό που διαρρέει η πλευρά του δράστη είναι ότι επειδή η μητέρα ήθελε να χωρίσει, γι’ αυτόν τον λόγο δασκάλεψε και χρησιμοποίησε τις κόρες να πουν όλα αυτά σε βάρος του πατέρα».

«Τα κορίτσια ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση και όλο αυτό το περνούσαν τόσο εσωτερικά οι δυο τους που ήταν ένα κοινό μυστικό μεταξύ τους. Η μητέρα δεν είχε πέσει στην αντίληψή της. Ο δράστης ήταν τέτοια η φυσιογνωμία του και η συμπεριφορά του που όλα τα χρόνια του γάμου δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα», σημειώνει.

Η οικογένεια έμενε σε μεγάλο νησί, με τον πατέρα να διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και να εργάζεται σε σουπερμάρκετ της περιοχής και τη μητέρα να εργάζεται εποχιακά.

«Μάλιστα τα περιστατικά των ασελγών πράξεων διαπράττονταν και στον στάβλο όταν έλειπε η μάνα».

Η μαρτυρία της μητέρας

Η μητέρα των δύο κοριτσιών αναφέρει ότι δεν είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε.

«Υποψίες δεν είχα, δεν είχα αντιληφθεί κάτι. Το πρώτο-άκουσα από την 15χρονη κόρη μου. Την Παρασκευή σχολάσανε τα κορίτσια από το σχολείο και ήρθαν στο σπίτι και ήταν και οι δύο ταραγμένες. Ρώτησα ‘κορίτσια, τι έγινε; Έχει γίνει κάτι στο σχολείο;’. Μου λέει ‘έχει να κάνει με τον μπαμπά’. Μου λέει ‘όταν ήμουν στην τρίτη δημοτικού, ο μπαμπάς τρεις φορές μου έβγαλε τα ρούχα μου, ακούμπαγε το κορμί μου, με χάιδευε’. Βασικά, με το … το έτριβε πάνω της. Μιλάμε για δύο ολόκληρα χρόνια της σήκωνε την μπλούζα και της χάιδευε το στήθος».

Ο πρώην σύζυγός μου παίρνει την κόρη μου την 13χρονη και την πάει μέσα στο κτήμα, έχει ένα κτήμα με ζώα, της έβγαλε τα ρούχα και της έκανε το ίδιο πράγμα, τριβόταν πάνω της

«Η μεγάλη μου η κόρη κάποια στιγμή είχε ενημερώσει την αδελφή της, που αυτήν την στιγμή είναι 13 ετών, ότι ‘έχε τον νου σου αν ο μπαμπάς σου κάνει κάτι και αισθανθείς άσχημα θα έρθεις και θα μου το πεις’. Το είχε θάψει στην ψυχούλα της και δεν το είχε πει σε κανέναν. Είχε υποσχεθεί στον εαυτό της ότι ‘αν σε περίπτωση κάνει το ίδιο πράγμα ο μπαμπάς μου και στην αδελφή μου θα τα πω όλα’.

Οπότε την Πέμπτη που μας πέρασε, ο πρώην σύζυγός μου παίρνει την κόρη μου την 13χρονη και την πάει μέσα στο κτήμα, έχει ένα κτήμα με ζώα, της έβγαλε τα ρούχα και της έκανε το ίδιο πράγμα, τριβόταν πάνω της. Τότε η μικρή το λέει στην αδελφή της και έτσι την Παρασκευή που γύρισε από το σχολείο να μου τα πει όλα. Το ίδιο πράγμα στη μικρή το έκανε 2 χρόνια και η μικρή μου κόρη δεν το είχε πει σε κανέναν γιατί φοβόταν μην χωρίσω τον μπαμπά της».

«Ζητώ να τιμωρηθεί»

Όταν η μητέρα ενημερώθηκε, αντιμετώπισε τον πατέρα:

«Πάντα συμπεριφερόταν στα παιδιά με αγάπη, στοργή, δεν είχα δει μία κίνηση να πονηρευτώ. Τον περίμενα να έρθει από τη δουλειά και όταν ήρθε και του είπα ‘είναι αλήθεια αυτό που μου είπαν τα κορίτσια;’ μου λέει ‘είσαι καλά; Πας καλά; Να κάνω τέτοιο πράγμα στα παιδιά μου;’. Επειδή η μικρή μου η κόρη την Πέμπτη που την άγγιξε είχε πιπιλιά στον λαιμό της, ‘ένα φιλί έδωσα’ λέει, ‘απαγορεύεται ένας πατέρας να δώσει ένα φιλί;’.

Τα πήγα τα κορίτσια στην Αθήνα, εξετάστηκαν και ευτυχώς να πω δεν ήταν… πειραγμένα. Ζητώ να τιμωρηθεί γι’ αυτό που έκανε, αυτό που περάσανε τα παιδιά μου εξαιτίας του, ότι διαλύθηκε η οικογένειά μου. Εννοείται θα τιμωρηθεί, όχι τόσο για εμένα όσο για τις ψυχούλες τους».

«Είναι παιδεραστής»

Από την πλευρά του, ο επίτιμος πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε.

«Είναι παιδεραστής. Όταν μεγάλωσε η μεγάλη του κόρη, πήγε στη μικρή. Θα πρέπει οι διαδικασίες να γίνονται άμεσα. Στην περίπτωση αυτήν, αν έχουμε ομολογία ότι υπήρχαν ασελγείς πράξεις θα πρέπει ο εισαγγελέας να στείλει την υπόθεση στον ανακριτή και ο ανακριτής γρήγορα να εκδώσει ένταλμα σύλληψης και κατόπιν διάταξη για να δούμε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, να τον δουν εκεί στην τοπική κοινωνία μήπως πήγαινε και με άλλα παιδιά. Αυτοί οι άνθρωποι είναι διεστραμμένοι».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάλεσμα προς φορείς και σωματεία για σύσκεψη για το θέμα της στέγασης

Οι εκλεγμένοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στα Χανιά καλούν σε σύσκεψη την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στις…

2 hours ago

Σε κλίμα συγκίνησης τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τα θύματα των εργατικών δυστυχημάτων – Τι είπαν εκπρόσωποι εργατικών φορέων και συγγενείς θυμάτων

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τα θύματα των εργατικών δυστυχημάτων,…

2 hours ago

Προβλήματα των εξωτερικών φρουρών στις φυλακές Χανίων: Οι απαντήσεις του Υπουργείου

Η κατάσταση των εξωτερικών φρουρών στις φυλακές Χανίων, που απασχόλησε πρόσφατα τον βουλευτή Α’ Αθηνών,…

2 hours ago

Γλυφάδα: Έρευνα της Δίωξης για βίντεο που υποκινούν σε βία σε βάρος των κοριτσιών που ξυλοκόπησαν τη 14χρονη

Αυτεπάγγελτη έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ξεκινήσει, μετά τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε social…

2 hours ago

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε το “Safe Youth” για τη βία ανηλίκων – Τι άλλες ανακοινώσεις έκανε

Έμφαση σε μέτρα για την “καθημερινότητα” και στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της ΔΕΘ έδωσε ο…

2 hours ago

Κιβωτός του Κόσμου: Τα παιδιά κατηγορεί στην απολογία του ο πατέρας Αντώνιος

Στην… παραβατικότητα των παιδιών που κατήγγειλαν την κακοποίηση τους από μέλη της «Κιβωτού του Κόσμου», απέδωσε…

2 hours ago

This website uses cookies.