ΕΛΛΑΔΑ

«Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε»: Ο Κασσελάκης δείχνει την έξοδο στον Πολάκη

Οριακή δείχνει να είναι πλέον η σχέση μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη μετά τα επεισόδια που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Τελευταίο επεισόδιο μεταξύ των δυο η αντιπαράθεση χθες κατά τη σύσκεψη του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η σύγκρουση έφθασε σε τέτοιο σημείο όπως σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να είπε στον κρητικό βουλευτή «Παύλο, αν δεν σου αρέσει, φύγε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Ευάγγελος Αποστολάκης πριν από μερικές μέρες επισκέφθηκαν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τόνισαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξετάσει τη συμφωνία για τα F35 προτού πάρει ξεκάθαρη θέση. Και στη χθεσινή σύσκεψη επιβεβαιώθηκε αυτή η θέση του κόμματος.

Για το θέμα μίλησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο. «Θα πρέπει πρώτα να αποσαφηνιστούν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες ως προς το κόστος, τους όρους και το χρονοδιάγραμμα του εξοπλιστικού προγράμματος για να κριθεί, εάν αυτή η συμφωνία θα έχει όφελος για την χώρα και τις Ένοπλες Δυνάμεις ή εάν πρόκειται για ένα υπέρογκο εξοπλιστικό πρόγραμμα που έχει τα χαρακτηριστικά κούρσας εξοπλισμών και που θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά του, ο Παύλος Πολάκης φέρεται ότι τάχθηκε κατά της συναινετικής στάσης που δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα να υπάρξει διαφωνία με τον βουλευτή Επικρατείας και τον πρόεδρο του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι σχέσεις μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει «κίτρινες κάρτες» στον βουλευτή Χανίων.

Με αφορμή την αντίδραση του Παύλου Πολάκη στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Στέφανος Κασσελάκης στην ομιλία του στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή επέλεξε να του στείλει σαφές μήνυμα πως «η Αριστερά στα βουνά ξέρει να αγωνίζεται, όχι να κρύβεται», ενώ γινόταν γνωστό, παράλληλα, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διεμήνυσε στον Παύλο Πολάκη, μέσω τρίτου προσώπου, πως δεν θα ανεχθεί διαφοροποιήσεις σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Πριν από λίγες μέρες η Κουμουνδούρου «άδειασε» τον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση που έκανε ο συντονιστής της ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τον σκιτσογράφο της «Καθημερινής», Ηλία Μακρή. «Επουδενί εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέτοιες αντιδράσεις ακόμη κι αν έρχονται ως απάντηση σε προσβλητικές αναφορές ή περιγραφές του Τύπου» σημείωσε, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της η Κουμουνδούρου.

Από εκεί και πέρα, αυτό που λένε εμφατικά από την Κουμουνδούρου είναι πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του βουλευτή Χανίων από τη θέση του Συντονιστή των Τομεαρχών. Βέβαια, στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις…

ieidiseis.gr

documento.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο «επίδοξος δολοφόνος» του Τραμπ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ εμφανίζεται ο συλληφθείς ως επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ,…

46 mins ago

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο STAVROS BLUE MOON | Φωτός

Η εκδήλωση "STAVROS BLUE MOON", που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού, συγκέντρωσε εκατοντάδες…

56 mins ago

Υπερ-αδειοδότηση, υπερ-ανάπτυξη και πρωταθλητισμός στην εγκατάσταση έργων ΑΠΕ!

Της Βάννας Σφακιανάκη O Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) ανάρτησε στον ιστότοπό του τις…

1 hour ago

Κρήτη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη με λάφυρο χιλιάδες ευρώ

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, εξιχνιάστηκε μια υπόθεση απάτης που είχε ως…

1 hour ago

Η ΕΛΜΕ Χανίων ενάντια σε «Εκπαιδευτικούς Ομίλους», «Μέντορες» και «Ενδοσχολικούς Συντονιστές» στα σχολεία

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει την επιβολή «Εκπαιδευτικών Ομίλων», «Μέντορων» και «Ενδοσχολικών Συντονιστών» στα σχολεία, χαρακτηρίζοντας…

3 hours ago

Τεμπονέρας: “Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”

“Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ” ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διονύσης…

3 hours ago

This website uses cookies.