Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Πλάθοντας τον Κόσμο με την 2η Αγέλη Ναυτοπροσκόπων Χανίων!!!

Σε Εργαστήρι Κεραμικής συμμετείχε η Αγέλη μας  (παιδιά 7 έως 11 χρόνων) το περασμένο Σάββατο, δημιουργώντας μικρά έργα πλασμένα από τη φαντασία τους.

Τα Λυκόπουλα με την καθοδήγηση του Κ. Παλίκαρη, μάθανε για την ιστορία της κεραμικής τέχνης και πειραματίστηκαν με τον πυλό. Συγκεκριμένα σκάλισαν και δημιούργησαν πάνω σε φύλλα κεραμικού πυλού, έφτιαξαν μικρά αγαλματάκια σε καλούπια, και τέλος ήρθαν σε επαφή με την τεχνοτροπία του τροχού.

Η Αρχηγός Χριστίνα Δανιηλίδη αναφέρει: «Στόχος στην Αγέλη μας είναι να προσφέρουμε πολλές και διαφορετικές διόδους για να εκφραστούν τα παιδιά. Ειδικότερα μέσα από την συνεργασία με επαγγελματίες, όπως ο Κ. Παλίκαρης, επιδιώκουμε την πλήρη ανάπτυξη των ικανοτήτων, δυνατοτήτων και ταλέντων κάθε παιδιού ξεχωριστά. »

Με μουσική από τη Λιλιπούπολη, τη θερμή φιλοξενία και το δομημένο προγράμμα μας, ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον των Λυκόπουλων μας για την κεραμική τέχνη έδειξε ότι ο στόχος είχε επιτευχθεί. Η 2η Αγέλη Χανίων σίγουρα θα επισκευθεί  και άλλα εργαστήρια  στο μέλλον για να μπορέσει κάθε Λυκόπουλο να φτιάξει τον δικό του κόσμο.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας – Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης στις 12 Οκτωβρίου θα έκλεινε τα 100 του χρόνια | Βίντεο

Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο μεγάλος Ελληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Η ειρωνεία είναι ότι από τις…

1 hour ago

ΗΠΑ: Πιθανή η πρόκληση πυρηνικού όλεθρου από το Ισραήλ

Δεν είναι καθόλου απίθανο το εφιαλτικό σενάριο ενός πυρηνικού όλεθρου στην Μέση Ανατολή, καθώς οι ΗΠΑ παραδέχονται…

1 hour ago

Νίκος Πλακιάς: «Όσο υπάρχει το αντίτιμο δεν θα πάω στη συναυλία» – «Δε μας χωρίζει τίποτα, ο πόνος είναι κοινός. Στα δικαστήρια θα μας βρουν όλους ενωμένους»

«Δεν έκανα κανένα βήμα πίσω. Εφόσον οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι η συναυλία τηρεί όλες τις προϋποθέσεις,…

1 hour ago

Το κόλπο γκρόσο γνωστού κρητικού επιχειρηματία – Πάνω από 20 εκατ. ευρώ ο κρυφός τζίρος

«Πάρτι» φοροδιαφυγής είχε στήσει επιχειρηματίας από την Κρήτη στο οποίο συμμετείχαν ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται…

1 hour ago

Νέες αφίξεις μεταναστών στη Γαύδο: Ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια νέα σειρά επιχειρήσεων διάσωσης μεταναστών στα ανοιχτά της Γαύδου, με τον…

2 hours ago

Σοκαριστικό βίντεο από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις Βρύσες Αποκορώνου

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου 2024,…

2 hours ago

This website uses cookies.