Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλατανιάς – Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-0

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της Football League ο Πλατανιάς, ο οποίος για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι κέρδισε με το ίδιο σκορ. “Θύμα” του αυτή τη φορά ήταν η Αναγέννηση Γιαννιτσών η οποία ηττήθηκε την Κυριακή (19/2) το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε με 3-0.

Και τα τρία τέρματα για την χανιώτικη ομάδα σημειώθηκαν στο βʼ ημίχρονο, με τον Δέντσα να σημειώνει το 1-0 στο 48ʼ, για νʼ ακολουθήσει το 2-0 στο 58ʼ από τον Μιρτσέτα και το 3-0 από τον Χαϊκάλη στο 72ʼ.

Ο Πλατανιάς όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα, είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Μπορεί στο 1ο ημίχρονο να μη βρήκε τους διαδρόμους προς την εστία του Αποστόλου, αν και είχε δύο καλές φάσεις σε αυτό το διάστημα, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε φουλ τους ρυθμούς του, φτάνοντας εύκολα σε μία πανάξια νίκη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4ʼ Ο Ναζλίδης σουτάρει μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης αλλά η μπάλα βρίσκει στο σώμα του Τέλλου και καταλήγει κόρνερ

8ʼ Εκτέλεση κόρνερ από τον Μιρτσέτα, η κεφαλιά του Μαραγκουδάκη καταλήγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Αποστόλου

23ʼ Ο Ναζλίδης γυρίζει τη μπάλα μέσα στην περιοχή για τον Μαραγκουδάκη που με το κεφάλι προωθεί τον Μιρτσέτα, η κεφαλιά του οποίου όμως θα εξουδετερωθεί από τον Αποστόλου

41ʼ Ο Μιρτσέτα δίνει ωραία τη μπάλα για τον Μαραγκουδάκη ο οποίος σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του τέρματος της Αναγέννησης

48ʼ (1-0) Ο Δέντσας σουτάρει με δύναμη έξω από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα βρίσκει στο σώμα του Αποστολίδη, με αποτέλεσμα να αλλάξει πορεία και να ξεγελάσει τον Αποστόλου

52ʼ Ο Μιρτσέτα σουτάρει στην αγκαλιά του Αποστόλου

58ʼ (2-0) Ο Δράμι “κόβει” τη μπάλα για τον Μιρτσέτα, ο οποίος με κοντινό πλασέ κάνει δύο τα τέρματα για τον Πλατανιά

62ʼ Ο Χαϊκάλης προωθεί ωραία τη μπάλα για τον Μαραγκουδάκη ο οποίος σουτάρει άστοχα από καλή θέση, μέσα από την περιοχή

68ʼ Ο Αποστολίδης σουτάρει δυνατά αλλά ο Λαζαρίδης σωστά τοποθετημένος στο κέντρο της εστίας του μπλοκάρει τη μπάλα

72ʼ (3-0) Δυνατό, διαγώνιο σουτ από τον Χαϊκάλη, ο Αποστόλου δεν μπορεί νʼ αντιδράσει και το σκορ αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις

Πλατανιάς (Τιμόθεος Καβακάς): Λαζαρίδης, Τζανής, Ραπτάκης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δέντσας, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73ʼ Μαραγκός), Μιρτσέτα (59ʼ Χαϊκάλης), Ναζλίδης, Δράμι (77ʼ Πάγκαλος)

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Σερέτης, Κυζιρίδης (89′ Αλμπάνης), Γιόνδης (69′ Παπαδημητρίου), Ντατίδης, Αποστολίδης, Τσικνίδης, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος, Στεργίδης (57′ Στεφανίδης)

Διαιτητής: Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητές: Αθανασόπουλος, Απτόσογλου (Αθηνών)

4ος διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Δέντσας, Μιρτσέτα / Σερέτης, Γιόνδης, Σπαθάρας

Κόκκινες κάρτες: –

Το δίκαιο της επικράτησης της ομάδας του επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών επεσήμανε στις δηλώσεις του ο Τιμόθεος Καβακάς

Όπως είπε ο προπονητής του Πλατανιά: «Ξεκινήσαμε επιτέλους στο πρωτάθλημα μετά από μία διακοπή σχεδόν τριών εβδομάδων. Σαφώς και όλες οι ομάδες είναι επηρεασμένες από αυτή τη διακοπή. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ξέραμε πάρα πολύ καλά ότι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία πολύ δύσκολη ομάδα που εκτός έδρας έχει πετύχει 4 νίκες, έχει κάνει 2 ισοπαλίες κι έχει χάσει μόλις μία φορά. Δεν είναι καθόλου τυχαία η πορεία που έχει κάνει. Αυτό άλλωστε φάνηκε και στο σημερινό παιχνίδι. Στα πρώτα 30 λεπτά, αν και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε συνεργασίες που θα μας επέτρεπαν να κάναμε την κλασική ευκαιρία. Η δουλειά που κάνει ο Σπύρος (σ.σ. Μπαξεβάνος) είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί εργάζεται σε μία ομάδα που έχει προβλήματα, με νέα παιδιά και αυτό που έχει καταφέρει, είναι άξιο αναφοράς. Επειδή τον γνωρίζω προσωπικά, πρόκειται για έναν άνθρωπο που εργάζεται και ασχολείται πολύ σοβαρά με το επάγγελμά του. Κερδίσαμε δίκαια. Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα γινόταν και καλύτερη. Εμείς όλο αυτό το διάστημα της διακοπής δουλέψαμε πάρα πολύ. Δεν χαλαρώσαμε ούτε μία μέρα. Νομίζω ότι μόνο ένα ρεπό πήραν τα παιδιά αυτές τις 20 μέρες. Υπήρχαν διπλές προπονήσεις και πολύ δουλειά. Περάσαμε κάποια νέα στοιχεία τα οποία η ομάδα τα έβγαλε στο γήπεδο. Συνεχίζουμε… Μας περιμένει ένας Γολγοθάς στη συνέχεια, με πολλά παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να ‘μαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να μην χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση».

Πριν από τον κ. Καβακά, δηλώσεις είχαν υπάρξει από τον τεχνικό της Αναγέννησης, Σπύρο Μπαξεβάνο.

Όπως είπε: «Παίξαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα η οποία δεν είναι τυχαία στην 1η θέση της βαθμολογίας. Το ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Η φιλοσοφία μας όμως είναι να διεκδικούμε ό,τι καλύτερο σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πράξαμε στο α’ ημίχρονο. Αν και σ’ αυτό το διάστημα, όπως και γενικώς σε όλο το παιχνίδι είχε τον έλεγχο ο Πλατανιάς, δεν απειληθήκαμε. Στο β’ ημίχρονο βρεθήκαμε να χάνουμε γρήγορα με 1-0 και από εκεί και μετά τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ για εμάς. Τα ψιλοπαρατήσαμε σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού και ήρθε εύκολα το 3-0. Δυστυχώς, δε μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό κι είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε την επόμενη αγωνιστική όπου θα παίξουμε στην έδρα μας με τον Πανθρακικό, όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε. Στόχος είναι να σωθεί η ομάδα μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Θέλω να συγχαρώ τον φίλο του τον Δάκη (σ.σ. Καβακά) και να του πω ένα μεγάλο μπράβο μέσα από την ψυχή μου γιατί το αξίζει πραγματικά. Εύχομαι να εκπληρώσει αυτός και η ομάδα του όλους τους στόχους που έχουν θέσει για φέτος. Ο Πλατανιάς έχει όλες τις δυνατότητες να πάει πολύ καλά. Για μένα, το πιστεύω αυτό, νομίζω πως η Βέροια έχει την καλύτερη ομάδα απ’ όλους και με διαφορά. Αλλά και ο Πλατανιάς είναι πολύ καλή ομάδα και το διαπίστωσα και σήμερα ότι δεν είναι τυχαία στη θέση που είναι».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Θρίλερ στις ΗΠΑ: «Δεν μπλοφάρει ο Πούτιν» – Οι μυστικές υπηρεσίες πιέζουν Μπάιντεν για «άκυρο» στον Ζελένσκι

Μετά την «κόκκινη γραμμή» που χάραξε ο Πούτιν για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους…

4 hours ago

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το Mega, ως προς τα συμπεράσματα που…

5 hours ago

Κρήτη: Οι εκτιμήσεις για τις τιμές ελαιολάδου και τη νέα ελαιοκομική περίοδο

Την εκτίμηση ότι η τιμή παραγωγού στο ελαιόλαδο την νέα ελαιοκομική περίοδο στην Κρήτη, που…

5 hours ago

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ) του Πολυτεχνείου Κρήτης ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές άλλων…

5 hours ago

Μουσικοχορευτική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χανίων…

5 hours ago

Κρήτη: Άγνωστοι πυροβόλησαν παγώνι στην Κνωσό

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι άνθρωποι του συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ που κλήθηκαν…

5 hours ago

This website uses cookies.