Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλατανιάς: Ο Μαντάκης “σφυρίζει” στη Μυτιλήνη

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πλατανιάς μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου στη Super League απέναντι στην Παναχαϊκή με 3-2 στην Πάτρα.

Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, ενώ σε γήπεδο της περιοχής θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της Παρασκευής (15/6) υπό τις οδηγίες του Σάκη Παντελίδη, αφού ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου βρίσκεται στη Ρόδο για την αναθεώρηση του διπλώματος του (uefa-pro).

Για το παιχνίδι της Δευτέρας (18/6, 18.00-ΟΤΕ TV) με την Καλλονή στη Μυτιλήνη η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Στέφανο Μαντάκη (Ημαθίας), με βοηθούς τους Ιωάννη Σίπκα (Πέλλας) και Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας).

Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας), με παρατηρητή διαιτησίας τον Αλέξανδρο Τικόζογλου (Μακεδονίας).

Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναχαϊκή διαιτητής θα είναι οΚωνσταντίνος Ιωαννίδης από την Αργολίδα, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Χαρίλαο Νενεκούμη και Ανδρέα Καραγεώργο.

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος – όμως η ελευθερία του Τύπου διαρκώς περιορίζεται

Του Λευτέρη Θ. Χαραλαμπόπουλο Ο Τζούλιαν Ασάνζ επιτέλους ελευθερώνεται. Για οποιονδήποτε άνθρωπο ενδιαφέρεται για την…

6 mins ago

Der Spiegel: Τι θα συμβεί εάν η Χεζμπολάχ επιτεθεί στην Κύπρο; – Οι συνέπειες για την ΕΕ

Το SPIEGEL αναφέρεται στην πρόσφατη απειλή του ηγέτη της Χεζμπολάχ εναντίον της Κύπρου. Δύο συντάκτες της ZEIT «αντιδικούν» γύρω από τη θέσπιση…

19 mins ago

Τζούλιαν Ασάνζ: Η έκκληση της συζύγου του και η επιθυμία του πατέρα του

Ύστερα από 14 χρόνια που υπέμεινε δικαστικές διαμάχες, φυλάκιση και παραμονή του στην Αγγλία, ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι πλέον…

24 mins ago

Γιατί ένας στους δύο Έλληνες σκέφτεται να δοκιμάσει καλλιεργημένο κρέας

Σταθερά μειούμενη θα βαίνει η κατανάλωση κρέατος στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια, καθώς ο σύγχρονος καταναλωτής υιοθετεί νέες διατροφικές…

30 mins ago

Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων – Η Ευρώπη στο επίκεντρο

Για πρώτη φορά, και παρά τη μεγάλη αποχή στις ευρωεκλογές, το ζήτημα “Ευρώπη” απασχολεί έντονα…

4 hours ago

Γυάρος: Η κυβέρνηση την παραδίδει στα «νύχια» της αγοράς – Οργή από τους εξόριστους

Κάλεσμα για συμμετοχή σε παρέμβαση, στη «φιέστα» της παρουσίασης του διαγωνισμού για την μετατροπή του κτιρίου…

4 hours ago

This website uses cookies.