Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλατανιάς: Σε απολογία ο Χατζηνικολάου

Σε απολογία κλήθηκε ο Πλατανιάς και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου, για το παιχνίδι με τη Λάρισα, το οποίο είχε ολοκληρωθεί χωρίς νικητή (0-0) στο Μάλεμε.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας είχε αναγραφεί στο φύλλο αγώνα για το περιστατικό που είχε λάβει χώρα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον 4ο διαιτητή Μπινιχάκη.

Αναλυτικά η σχετική κλήση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής:

“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ – FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  10/05/2012 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ/ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

Την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ και τον Ι. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ(προπονητής) για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 8, 11, 12 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ – ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 2-5-2012).

Λευτέρης Αντωνακάκης

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Χανιά: 59 νέα περιστατικά κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο νοσοκομείο – Τι πρέπει να ξέρετε

Το Νοσοκομείο Χανίων αναμένεται να επαναξιολογήσει την Παρασκευή την κατάσταση σχετικά με τη λήξη ή…

7 hours ago

Χανιά: Νέο κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ του Τούρκου δημοσιογράφου απεργού πείνας Ali Ercan Gökoğlu – Τι αναφέρει σε δήλωσή του

Το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας σε νέα συγκέντρωση αλληλεγγύης για…

8 hours ago

Προσβάσιμο για τους επισκέπτες την Παρασκευή το Φαράγγι της Σαμαριάς

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει ότι από αύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου…

9 hours ago

Κ. Ζαχαριάδης: “Πολιτική για τον Στέφανο Κασελάκη είναι μόνο για τους πολύ εύπορους”

Σε μια συνέντευξη στο Attica TV, ο Κώστας Ζαχαριάδης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την ανησυχία…

9 hours ago

Διαμαρτυρία εργαζομένων ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στην 7η ΥΠΕ Κρήτης

Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας στην 7η ΥΠΕ πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη στο Ηράκλειο, με αίτημα…

9 hours ago

Ο Χ. Μαμουλάκης για την επίσκεψη Σταϊκούρα στην Κρήτη

Απάντηση στις πανηγυρικές δηλώσεις του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα δίνει ο Τομεάρχης Οικονομικών…

10 hours ago

This website uses cookies.