ΤΟΠΙΚΑ

Πλειστηριασμοί σε ξενοδοχεία – “Σφυρί” και στα Χανιά

“Βροχή” πλειστηριασμών έχουν ανακοινωθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα, παρά την θετική πορεία του ελληνικού Τουρισμού, γεγονός που καταδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που δημοσιεύει το money-tourism.gr, μεταξύ των πλειστηριασμών βρίσκεται και σε ξενοδοχείο στα Χανιάμε τιμή προσφοράς τα 14 εκ. ευρώ.

Ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ο ΜΑΡΑΚΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.» με τιμή προσφοράς 14.000.000,00 € στα Χανιά της Κρήτης. Επισπεύδουσα εταιρεία είναι η «MEGA GR GROUP Α.Ε.». Το ενιαίο αυτό ακίνητο βρίσκεται εν μέρει εντός και εν μέρει εκτός του οικισμού Αγίας Μαρίνας του πρώην Δήμου Νέας Κυδωνίας και νυν Δήμου Χανίων της Π.Ε. Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης, μετά των επ’ αυτών υφιστάμενων συστατικών και παραρτημάτων, ενώ πρόκειται για ξενοδοχειακή εγκατάσταση κλασσικού τύπου κατηγορίας πέντε αστέρων, κατηγορίας all inclusive – adults only. Επί του ανωτέρω ενιαίου ακινήτου έκτασης 8.064,76 τ.μ. έχει ανεγερθεί ξενοδοχειακό συγκρότημα κατηγορίας 5 αστέρων με τον διακριτικό τίτλο «Galini Sea View» και βάσει της Ο.Α. το ξενοδοχείο διαθέτει συνολική επιφάνεια δόμησης 3.046,87 τ.μ. και συνολική επιφάνεια κάλυψης 2.222,93 τ.μ., εγκεκριμένη δυναμικότητα 51 δωματίων – 107 κλινών και συνολική δυναμικότητα 128 δωματίων – 266 κλίνες (8 μονόκλινα, 102 δίκλινα και 5 τρίκλινα δωμάτια – 13 μονόχωρα διαμερίσματα), διαθέτει δε εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 50 τ.μ., εξωτερική πισίνα 310 τ.μ., γυμναστήριο, σάουνα, εστιατόριο με μπουφέ, δύο a la carte εστιατόρια, δύο μπαρ, εγκαταστάσεις συνεδριάσεων/δεξιώσεων, χώρους πρασίνου, ασφαλτοστρωμένο χώρο στάθμευσης».
Η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι η 16η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 10 το πρωί.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απευθείας αναμετάδοση της συναυλίας μνήμης Τεμπών στο πρώην Στρατόπεδο Μαρκοπουλου

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, το Καλλιμάρμαρο θα φιλοξενήσει μια συναυλία αφιερωμένη στα θύματα του τραγικού…

11 mins ago

Μήνυμα του Κόλπου στις ΗΠΑ: «Μην αφήσετε το Ισραήλ να χτυπήσει το πετρέλαιο του Ιράν» – Κρίσιμη συνεδρίαση του ισραηλινού συμβουλίου

Τις έντονες πιέσεις των κρατών του Κόλπου προς τις ΗΠΑ να μην επιτρέψουν στο Ισραήλ…

31 mins ago

Ομιλία Παύλου Πολάκη στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και βουλευτής Χανιών Παύλος Πολάκης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική…

2 hours ago

Πού θα στηθούν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά για τον δεύτερο γύρο

Ανακοίνωση σχετικά με το πώς θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος εκλογών για την ανάδειξη του…

2 hours ago

Kίνδυνος να χαθεί η χρηματοδότηση στο τμήμα Χανιά – Ηράκλειο του ΒΟΑΚ

Η σύμβαση κατασκευής του τμήματος Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) κόστους 157…

2 hours ago

Χανιά: Πυρκαγιά σε όχημα εν κινήσει στην εθνική οδό

Μια φωτιά σε όχημα προκάλεσε αναστάτωση το απόγευμα της Πέμπτης στην Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο…

2 hours ago

This website uses cookies.