Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Ποιοι θα συναντήσουν πρώτοι και σε ποιο μέρος τον Μιχάλη Λεμπιδάκη – Τρικούβερτο γλέντι ετοιμάζουν οι συγχωριανοί του – Η αντίδραση των εργαζομένων στις εταιρείες του

Προς το Ρέθυμνο και συγκεκριμένα τη Σχολή Αστυφυλάκων, κινούνται σύμφωνα με τις πληροφορίες μέλη της οικογένειας Λεμπιδάκη προκειμένου να συναντήσουν μετά τον αγαπημένο τους Μιχάλη.

Ο γιος του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ο αδερφός του επιχειρηματία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται σε ασφαλές σημείο ωστόσο είναι αρκετά καταπονημένος έχοντας φθάσει τα 45 κιλά αλλά με απόλυτη διαύγεια. Ο επιχειρηματίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε δεμένος στο πόδι και πάνω σε ένα στρώμα.

Τρικούβερτο γλέντι ετοιμάζουν οι συγχωριανοί του Μιχάλη Λεμπιδάκη για την απελευθέρωσή του

Μετά τις 186 εφιαλτικές μέρες , διάστημα που κρατούνταν όμηρος ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης,  χαμόγελα και χαρές και στα Καλέσα, εκεί όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας Λεμπιδάκη .

Μάλιστα οι χαρές είναι τέτοιες που ετοιμάζεται ήδη τρικούβερτο γλέντι για να γιορτάσουν το ευχάριστο γεγονός. «Τέλος καλό  όλα καλά. Είμαστε χαρούμενοι, πήγαν όλα καλα  και θα το γλεντήσουμε»,  αναφέρει συγκινημένος κάτοικος σε καφενείο στα Καλέσα. Οι κάτοικοι δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στην προσφορά του επιχειρηματία στο χωριό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις έγινε η είδηση γνωστή, οι καμπάνες του χωριού χτύπησαν χαρμόσυνα.

Η αντίδραση των εργαζομένων του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην απελευθέρωσή του

Μια σημαντική μέρα ξημέρωσε τη Δευτέρα για τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο «Πλαστικά Κρήτης» με το δεδομένο ότι ο επιχειρηματίας πλέον δεν βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων.

Όπως έγινε γνωστό λίγο πριν διαρρεύσει η είδηση της απελευθέρωσης, οι εργαζόμενοι κλήθηκαν από στελέχη της διοίκησης για να ενημερωθούν για την ευχάριστη είδηση.

Γεγονός που προκάλεσε κύμα χαράς και ενθουσιασμού στους υπαλλήλους που και οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι μετά από 186 μέρες αγωνίας, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν μακριά πλέον από τους απαγωγείς του.

topontiki.gr

 

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Χανιά: Εγκαινιάζεται η έκθεση σύγχρονης τέχνης της Barbara Knight

Η Αίθουσα Τέχνης Match More σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον και το εικαστικό πρόγραμμα ΧΑΝΙaRT-2024 παρουσιάζουν…

2 hours ago

Ζάκυνθος: Το νησί καιγόταν αλλά αυτόι συνέχιζαν το γλέντι στο πανηγύρι

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στα social media που δείχνει τη μεγάλη φωτιά στην Ζάκυνθο να «καταπίνει» στρέμματα…

2 hours ago

Η Καίτη Αρετάκη «πέταξε» για την αιωνιότητα για να συναντήσει τον πατέρα της «Καπετάν Σφακιανό»

Για την αιωνιότητα ταξιδεύει από το Σάββατο η ψυχή της Αικατερίνης (Καίτης) Αρετάκη - Παπαδομιχελάκη,…

2 hours ago

«SOS Τροχαία Εγκλήματα»: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη

ΗΕλλάδα με 621 θανάτους το 2023 από τροχαία κατατάσσεται στην 26η θέση ανάμεσα σε 32 αναφερόμενες χώρες στους νεκρούς…

2 hours ago

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη

Συνεχίζεται ο χορός των υποψηφιοτήτων μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Νίκος…

2 hours ago

Η γιορτή του Αγίου Υακίνθου, του Κρητικού Άγιου του Έρωτα, στο δάσος του Ψηλορείτη

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια κατανυκτική λειτουργία προς τιμήν του Αγίου…

2 hours ago

This website uses cookies.