ΤΟΠΙΚΑ

Πολάκης για απαλλαγή από το Εφετείο: Δεν έχω προσωπικές αντιπαλότητες, αλλά μόνο πολιτικές διαφορές

Ανακοίνωση για την απαλλαγή του αναφορικά με την υπόθεση του Βασίλη Μπεσκένη και την πρωτόδικη απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί σε αποζημίωση 18 χιλιάδων ευρώ για εξύβριση, εξέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης.

Η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με την ευκαιρία της παραλαβής του σχεδίου απόφασης του Εφετείου για την αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του ο αποβιώσας δημοσιογράφος Β. Μπεσκένης, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης δήλωσε τα παρακάτω για την αποκατάσταση του ονόματός του:

«Σήμερα πήρα στα χέρια μου το σχέδιο της απόφασης του Εφετείου για την αγωγή που μου είχε κάνει ο συγχωρεμένος πλέον Βασίλης Μπεσκένης. Το πρωτόδικο δικαστήριο με είχε καταδικάσει σε αποζημίωση 18.000 € για εξύβριση. Τότε όλα τα ΚΕΕΛΠΝΟ-ταϊσμένα (νυν Πετσο-ταϊσμένα) ΜΜΕ πανηγύριζαν για μέρες.

Το Εφετείο ωστόσο – προς μεγάλη απογοήτευση όσων επεδίωκαν διακαώς μια καταδίκη μου ως δήθεν συκοφάντη ή έστω υβριστή – όχι μόνο εξαφάνισε την πρωτόδικη απόφαση, αλλά καταδίκασε την χήρα του αποβιώσαντος δημοσιογράφου, η οποία συνέχισε την δίκη, να μου καταβάλει 1.000 € για δικαστική δαπάνη (συνημμένες φωτό). Εννοείται πως δεν πρόκειται να ζητήσω αυτά τα χρήματα, παρά την οικονομική, ψυχική και πολιτική ταλαιπωρία που υπέστην μέχρι να δικαιωθώ και παρά την δική μου κατασυκοφάντηση ως υβριστή του εκλιπόντος.

Όπως έχω ξαναπεί και αποδείξει, σε αντίθεση με τους πολιτικούς μου αντιπάλους, εγώ…

· σέβομαι τη μνήμη των νεκρών,

· δεν μπήκα στην πολιτική για να αποκομίσω οικονομικά οφέλη,

· δεν έχω προσωπικές αντιπαλότητες, αλλά μόνο πολιτικές διαφορές, τις οποίες και επιδιώκω να λύνω πολιτικά και όχι σε αίθουσες Δικαστηρίων

Όμως, τους διεφθαρμένους δεν τους κάνω παρέα και πάντα θα τους κυνηγώ και θα τους αποκαλύπτω. Αυτό για σένα Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ακόμα περιμένω τη συγνώμη σου για το θέμα αυτό, που σε προκάλεσα από προχθές! Αλλά υποδύεσαι τον μουγγό! Και κάτι ακόμα, γιατί σήμερα στη Βουλή έβγαλες πάλι το μίσος και το κόμπλεξ σου απέναντι μου: μην ασχολείσαι με την ιατρική και τα εμβόλια τηλε-βιβλιοπώλη της πεντάρας. Είσαι άσχετος! Παίξε με το μπουλντοζάκι που σου έκανα δώρο και άσε την επιστήμη κατά μέρος».

Την ανακοίνωση συνοδεύουν και σχετικές φωτογραφίες:

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Μελανσόν: Ποιος είναι ο “Ανυπότακτος Γάλλος” που πέτυχε το αδύνατο

Το Νέο Λαϊκό Μέτωπο κατάφερε να επαναφέρει χαμόγελα χαράς και ανακούφισης σε εκατοντάδες χιλιάδες δημοκρατικούς πολίτες της…

5 mins ago

“Η δίκη της Χρυσής Αυγής χωρίς Παρατηρητήριο;” – Αντιδράσεις για την κυβερνητική διάταξη

Την ένστασή του στην τροποποίηση του νόμου για τη δημοσιότητα στις δίκες καταθέτει το Παρατηρητήριο της δίκης…

11 mins ago

Τα ρεκόρ του Ιουνίου – Ο θερμότερος στην ιστορία σε «καυτό» σερί 13 μηνών

Ο φετεινός Ιούνιος ήταν ο θερμότερος που έχει καταγραφεί και ο 13ος συνεχόμενος μήνας με…

16 mins ago

Όταν ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε δημόσια καταγγελία για τον Λευτέρη Αυγενάκη είχε περάσει στα ψιλά

Μια δημόσια καταγγελία του αείμνηστου αθλητή και αναπληρωτή εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξανδρου Νικολαΐδη επαναφέρει η σύζυγός…

16 mins ago

Κρήτη: Ανταγωνισμός μεγάλων διεθνών αλυσίδων με επενδύσεις σε νέα ξενοδοχεία

Με επενδύσεις σε νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη μεγάλες διεθνείς αλυσίδες έχουν επιδοθεί σε ανταγωνισμό για…

2 hours ago

Στάση εργασίας στο νοσοκομείο για τις απειλές σε γιατρό μετά από θάνατο ηλικιωμένου

Σε βάρος των γιατρών στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) του γενικού νοσοκομείου Χανίων, στράφηκε συγγενής…

2 hours ago

This website uses cookies.