ΤΟΠΙΚΑ

Πολάκης κατά Κασσελάκη: «Τι να την κάνω την αγάπη;» – Τι είπε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ψεύτικο» και «υποκριτικό» χαρακτήρισε ο Παύλος Πολάκης το κλάμα της Αθηνάς Λινού μετά το περιστατικό στη Βουλή με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη που οδήγησε στην έξοδο του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως και από το κόμμα, καθώς όπως είπε και ο ίδιος «τα μέλη του κόμματος αποφασίζουν για το αν διαγράφεται κάποιος».

Σε δηλώσεις του στο περιστύλιο της Βουλής πριν από λίγο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής σε επισήμανση πως ο Στέφανος Κασσελάκης είπε την Πέμπτη ότι «τον αγαπάει πολύ», σχολίασε λακωνικά πως «δεν φτάνουν οι αγάπες».

Την ίδια στιγμή οι «87» του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν πέρα από την έξοδο του από την ΚΟ να αποχωρήσει και από τα ηγετικά όργανα του κόμματος.

«Για το χθεσινό… Δεν φτάνουν οι αγάπες (σ.σ. σε επισήμανση που του έγινε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως τον αγαπάει) γιατί το ζήτημα είναι το εξής: Όταν έχεις την αποκάλυψη ενός τεράστιου σκανδάλου ότι αντί για 300.000 ευρώ στο ΚΥ Φιλιατρών δίνουμε 1.750.000 ευρώ. Το καταλαβαίνετε; Δίνουμε σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ παραπάνω για θερμομόνωση και να αλλάξουμε παράθυρα.

Και έχεις απέναντί σου μια μετακλητή του κ. Γεωργιάδη να κάνει συνεχώς μορφασμούς υποτίμησης, αντί να κάθεται φρόνιμα και όμορφα και χωρίς να κάνει εκφράσεις και να ακούει αυτά που λέμε γιατί εγώ είμαι βουλευτής και υπουργός και αυτή μετακλητή του κ. Γεωργιάδη και της λέω… Καμία βρισιά, απολύτως καμία βρισιά… Εγώ κατάγομαι από έναν τόπο που σέβονται τις γυναίκες. Της είπα “γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;” Πού είναι η βρισιά σε αυτό;», διερωτήθηκε ο κ. Πολάκης ο οποίος σε σχετική επισήμανση τόνισε πως θα ξανάκανε το ίδιο.

«Όταν κάνεις γκριμάτσες την ώρα που ακούς παιδιά εδώ κλέβουν 1,5 εκατ. και κάνει γκριμάτσες τι να κάνω; Να της δώσω γαρύφαλλο;», συνέχισε ο κ. Πολάκης.

Αναφερόμενος στην κ. Λινού είπε ότι «ήταν πολύ υποκριτικό και ψεύτικο το κλάμα της. Κλάμα κατά παραγγελία, αφού έχω φύγει εγώ, μετά από ώρα, έχουν περάσει δύο ομιλητές… Όταν έγινε το γεγονός ακόμα και άλλοι μετακλητοί του κ. Γεωργιάδη γελούσαν γιατί έβλεπαν τι έκανε η κυρία και έληξε το επεισόδιο και συνέχισα με άλλο θέμα».

«Αυτό είναι στήσιμο… μια επίδειξη ευαισθησίας… Το ζουμί είναι πως ο λαός αποφασίζει αν κάποιος είναι ή όχι βουλευτής. Δεύτερον, τα μέλη του κόμματος αποφασίζουν για το αν διαγράφεται κάποιος. Φυσικά και είναι άδικο που τέθηκα εκτός ΚΟ γιατί από το 2019 κάνω την πιο σκληρή κριτική στην κυβέρνηση. Επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν για το ήθος μου και την ουσία όσων λέω».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Διώχνουν τον παπά Δημήτρη Λουπασάκη και από τα Χανιά

«Φεύγει και από τα Χανιά ο παπά Δημήτρης Λουπασάκης. Η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ξαναβγάζει…

5 hours ago

Άννα Διαμαντοπούλου: Ζητώ από τον τόπο του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη ψήφο εμπιστοσυνης – Δεν επιλέγουμε απλά πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά επόμενο κυβερνήτη

Γεμάτο ήταν το καφέ "Κήπος" κατά την εκδήλωση που πραγματοποίησε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ…

5 hours ago

“11 χρόνια μετά ο Παύλος ζει!”: Μαζική η κινητοποίηση και στα Χανιά για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από φασίστες

Μαζικά και στα Χανιά φοιτητές, εκπρόσωποι εργατικών σωματείων και κινημάτων αλλά και απλοί πολίτες τίμησαν…

5 hours ago

Στις πόσες αγαθοεργίες ξεπλένονται τα εγκλήματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού;

Της Γεωργίας Χαραλάμπους * Αποτελούν τουλάχιστον πρόκληση στα αντιπολεμικά αισθήματα του λαού μας οι αναρτήσεις…

6 hours ago

Βροχή χρυσάφι για τα ελαιόδεντρα στην Κίσαμο…. έστω κι αν άργησε!

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης, πρώην Διευθυντής του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών, γεωπόνος – ερευνητής με…

8 hours ago

Η Οδύσσεια των νεοδιόριστων –πρώην αναπληρωτών μέχρι πριν λίγες μέρες- συνεχίζεται….

Άρθρο του Αποστολή Στεργιόπουλου * Ο αγώνας για ζωή, μισθούς αξιοπρεπείς, δουλειά με δικαιώματα μονόδρομος…

8 hours ago

This website uses cookies.