Πολιτιστικός Αύγουστος στα Ανώγεια

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Ανώγεια με σημαντικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 14 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα:
Τετάρτη 10 Αυγούστου: θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της δισκογραφικής δουλειάς του Αντώνη Κοντόκαλου και του Χάρη Φασουλά «Αρχής Αγέρας». Ομιλητές θα είναι οι Π. Καλομοίρης και Κ. Μουδάτσος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Μεϊντάνι» στις 9 το βράδυ.

Πέμπτη 11 Αυγούστου: Στην πλατεία Αρμί στις 9 μ.μ. δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά και νέους με την Κλειώ Φανουράκη «Χορεύοντας στα βήματα των πολιτισμών μέσω της τέχνης». Προβολή κινηματογραφικής ταινίας «Φτου Ξελευτερία για όλους» σε σκηνοθεσία Κ. Φανουράκη.
Χορευτικό πρόγραμμα από το συγκρότημα Ερωφίλη.
Ο  παραδοσιακός σύλλογος ΕΡΩΦΙΛΗ παρουσιάζει  τη  λαογραφική παράσταση  μουσικής, χορού, λόγου  και έκφρασης  με τίτλο «Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ» σε κείμενα, σκηνοθεσία και παρουσίαση του Γιάννη Κριαράκη. Το μουσικό σχήμα του Γιάννη Δινιακού και οι χορογραφίες του Γιάννη Κρυοβρυσανάκη θα μας ταξιδέψουν στη Κρήτη, από την εποχή του Ομήρου έως και σήμερα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 22.00 στην πλατεία Αρμί στα Ανώγεια, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δ. Ανωγείων.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Έφυγε από τη ζωή ο Χανιώτης σκηνοθέτης Γιώργος Σγουράκης της θρυλικής εκπομπής «Μονόγραμμα»

Ο Γιώργος Σγουράκης, ο άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του αλλά και τη ζωή του με τη…

6 mins ago

Το Σάββατο 6 Ιούλη Χανιά Pride και πορεία ως το Ξενία για 2η συνεχή χρονιά

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Σάββατο 6 Ιούλη στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση…

23 mins ago

Ξέσπασε η Στεφανίδη για σχόλια σε βάρος της: «Κάποιοι στον στίβο προσπαθούν να καταστρέψουν καριέρες»

Με αφορμή ένα προσβλητικό σχόλιο σε βάρος της, κατά την διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου,…

1 hour ago

Βουλή: Η Φωτίου είπε “άι στο διάολο” στην Κεφαλογιάννη – Σοκαρίστηκε η Υπουργός! | Βίντεο

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, και η…

1 hour ago

Ν. Καρβέλας: Ψήφισέ με! Θα σε απαλλάξω από τη γάγγραινα, από τον καρκίνο που λέγεται εκκλησία

Τη λύση για τον τρόπο με τον οποίο οι πολίτες θα καταπολεμήσουν τη φτώχεια τους…

1 hour ago

This website uses cookies.