ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Πολιτιστικό Αντάμωμα-Όλοι οι Σύλλογοι μια Αγκαλιά»: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Πολιτιστικό Αντάμωμα – Όλοι οι Σύλλογοι μια Αγκαλιά» διοργανώνεται σήμερα, Σάββατο 29/6/2024, στις 20.30, στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου από τον Δήμο Χανίων, με τον συντονισμό του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση της παράδοσης του κάθε τόπου, ενώ αυτή πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την εισβολή και κατοχή της Κύπρου. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι Σύλλογοι: Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Πολύκαρπος», Σύλλογος Ποντίων Π.Ε. Ν. Χανίων «Η Ρωμανία», Σύλλογος Ποντίων Χανίων «Παναγία Σουμελά», Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Χανίων, Σύλλογος Θεσσαλών Ν. Χανίων «Ν. Πλαστήρας», Σύλλογος Κυπρίων Χανίων, Πολιτιστικός Σύλλογος Βορειοελλαδιτών Χανίων «Ο Ορφέας», Σύλλογος Πελοποννησίων Ν. Χανίων «Ο Μωριάς», Σύλλογος Μακεδόνων – Θρακιωτών Ν. Χανίων «Ο Μέγας Αλέξανδρος».

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ προαιρετικά θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής φροντίδας για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Χανιά: Εγκαινιάζεται η έκθεση σύγχρονης τέχνης της Barbara Knight

Η Αίθουσα Τέχνης Match More σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον και το εικαστικό πρόγραμμα ΧΑΝΙaRT-2024 παρουσιάζουν…

2 hours ago

Ζάκυνθος: Το νησί καιγόταν αλλά αυτόι συνέχιζαν το γλέντι στο πανηγύρι

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στα social media που δείχνει τη μεγάλη φωτιά στην Ζάκυνθο να «καταπίνει» στρέμματα…

2 hours ago

Η Καίτη Αρετάκη «πέταξε» για την αιωνιότητα για να συναντήσει τον πατέρα της «Καπετάν Σφακιανό»

Για την αιωνιότητα ταξιδεύει από το Σάββατο η ψυχή της Αικατερίνης (Καίτης) Αρετάκη - Παπαδομιχελάκη,…

2 hours ago

«SOS Τροχαία Εγκλήματα»: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη

ΗΕλλάδα με 621 θανάτους το 2023 από τροχαία κατατάσσεται στην 26η θέση ανάμεσα σε 32 αναφερόμενες χώρες στους νεκρούς…

2 hours ago

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη

Συνεχίζεται ο χορός των υποψηφιοτήτων μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Νίκος…

2 hours ago

Η γιορτή του Αγίου Υακίνθου, του Κρητικού Άγιου του Έρωτα, στο δάσος του Ψηλορείτη

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια κατανυκτική λειτουργία προς τιμήν του Αγίου…

3 hours ago

This website uses cookies.