Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Πού και πώς γράφτηκε ο επίλογος της ζωής του Χ. Ξεκουκουλωτάκη

Απάντηση έστειλε χθες η Αστυνομία του Brighton στο Flashnews.gr, περιγράφοντας κυνικά το θάνατο του γνωστού σε όλους μας Χάρη Ξεκουκουλωτάκη, ο οποίος πέθανε την 1η Απρίλιου 2013 στην Αγγλία και ο θάνατος του έγινε γνωστός χθες τα ξημερώματα Σύμφωνα με το email της Αστυνομίας του Brighton το σώμα του ανασύρθηκε από τον πάτο ενός γκρεμού στην περιοχή Beachy Head στο Eastbourne και είχε πολλαπλά τραύματα από την πτώση. Η ενημέρωση συνεχίζει με την αναφορά ότι θα διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πτώση.

Σε νεότερο email η ενημέρωση αναφέρει ότι η πτώση του έγινε τη νύχτα στις 31 Μαρτίου και το πτώμα του ανακαλύφτηκε στο πρωί της επομένης, ενώ στην περιοχή δεν υπήρχε κάποιο αυτοκίνητο που να δείχνει ότι πήγε στο σημείο με δικό του όχημα.

Ωστόσο απορία προκαλεί το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του Χάρη, αφού είναι σε μία περιοχή περίπου 10 χιλιόμετρα έξω από το Eastbourn, με απόκρημνο γκρεμό, ενώ στην περιοχή δεν υπάρχουν καθόλου σπίτια.

Την 1η Μαΐου έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο Πανεπιστήμιο για τον Χάρη

Ταυτόχρονα με την ενημέρωση της Αγγλικής Αστυνομίας, ανακοίνωση ήρθε και από το Πανεπιστήμιο του Brighton που αναφέρει ότι ήταν πολύ δημοφιλής, ο θάνατος του προκάλεσε έκπληξη σε όλους, ενώ έγινε και επιμνημόσυνη τελετή ένα μήνα μετά, την 1η Μαΐου 2013.

Η ενημέρωση σε ελεύθερη μετάφραση:

«Εργάζονταν στο Πανεπιστήμιο από το 2006. Οι συνάδελφοι του τον φώναζαν Χάρυ και ήταν πολύ δημοφιλής και αφοσιωμένο μέλος του προσωπικού. Νιώσαμε έκπληξη με το θάνατό του και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του και τους φίλους του. Το Πανεπιστήμιο οργάνωσε μια μνημοσύνη τελετή για τον Χάρυ για όλο το προσωπικό του Ιδρύματος που τον γνώριζαν, την 1η Μαΐου στην εκκλησία St Lawrence Church, στο χωριό Falmer. Η εκκλησία ήταν γεμάτη και πολλοί μίλησαν για την ευγένεια την καλοσύνη και το γενναιόδωρο πνεύμα που τον χαρακτήριζαν»

Γιαν. Ξ/flashnews.gr

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο ΟΗΕ ζήτησε έρευνα για ομαδικούς τάφους που βρέθηκαν στη Γάζα – Το Ισραήλ απορρίπτει την κατηγορία

Τάφοι με εκατοντάδες πτώματα ανακαλύφθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες κοντά στο νοσοκομείο Νάσερ στη Χαν Γιούνις…

4 hours ago

Στον «γάμο της χρονιάς», του εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Το «παρών» και μάλιστα ντυμένοι με σμόκιν, όπως ταιριάζει στην περίσταση, έδωσαν ο Στέφανος Κασσελάκης με τον…

5 hours ago

Συγκινεί η Μαρία Τζομπανάκη για τη γιορτή της μητέρας

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Τζομπανάκη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας  με μία κοινή φωτογραφία που…

5 hours ago

Μυλοπόταμος: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη

Η σορός ενός άνδρα, σε στάδιο προχωρημένης σήψης εντοπίστηκε το Σάββατο (11/5), στη θαλάσσια περιοχή…

5 hours ago

Ο χαμένος πρόγονος των σύγχρονων λαχανικών είναι… Κρητικός!

Της Κατερίνας Μυλωνά Είναι ένας ακόμα λόγος να λέμε- εμείς οι Κρητικοί- ότι από εδώ…

5 hours ago

Τα ξενοδοχειακά deals στην Ελλάδα – Ποιες συμφωνίες έγιναν στην Κρήτη

Προσελκύοντας σημαντικές ξενοδοχειακές επενδύσεις το τελευταίο μεγάλο διάστημα, η Ελλάδα αναδεικνύεται σε “μαγνήτη” για επενδυτές ξενοδοχείων, όπως…

5 hours ago

This website uses cookies.