Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Προσφορά προϊόντων από τους καταρτιζόμενους στα Προγράμματα Επιμόρφωσης Ενηλίκων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων

Προϊόντα άρτου για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων  προσέφεραν χθες Πέμπτη 17/10/2013, το πρωί, οι συμμετέχοντες στο Τμήμα Μαγειρικής των προγραμμάτων επιμόρφωσης ενηλίκων “Τοπικής Εμβέλειας “.

Οι καταρτιζόμενοι, βάζοντας όλη τους την τέχνη αλλά και καταθέτοντας ψυχή, παρασκεύασαν 20 κιλά παραδοσιακό παξιμάδι (διπυρίτη), 20 κιλά παξιμάδι με χαρουπάλευρο και 5 κιλά κράκερς.

Τα προϊόντα παρέλαβε η αρμόδια Αντιδήμαρχος του Δήμου Χανίων σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Χρυσούλα Χατζηδάκη, ευχαριστώντας τόσο τους καταρτιζόμενους όσο και τους επιμορφωτές τους για τη συγκινητική πρωτοβουλία.

Σημειώνεται ότι τα εν λόγω προγράμματα, που απευθύνονται σε ενήλικες, κάθε ηλικίας και μόρφωσης, πραγματοποιούνται από το Γραφείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων και το ΚΕΚ ΜΑΙΧ.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Νύχτες Πρεμιέρας: Ακυρώθηκαν οι δημόσιες προβολές της ταινίας «Ρώσοι σε πόλεμο»

Επικαλούμενο «λόγους ασφαλείας του κοινού, του προσωπικού του Φεστιβάλ», το Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρες ακύρωσε τις…

56 mins ago

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Η καθολική κάλυψη της στοματικής υγείας δεν είναι πολυτέλεια, είναι βασικό αγαθό»

«Είναι ανάγκη και η Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει αρμοδιότητα στην υγεία. Εμείς δεν περιμένουμε να…

60 mins ago

Συλλυπητήριο μήνυμα του Παναγιώτη Σημανδηράκη για τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης σε συλλυπητήριο μήνυμα του αναφορικά με την απώλεια του κορυφαίου…

1 hour ago

Στο Πειθαρχικό στέλνει τον Κασσελάκη πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Ζητά την διαγραφή του

Ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Χάρης Μουμουλίδης αναφέρει ότι όποιος βλάπτει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει θέση…

1 hour ago

Δούκας από Χανιά: Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα, γιατί θα πρέπει να κάνουμε τη διαφορά

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας, επισκέφθηκε σήμερα τα Χανιά. Συνοδευόμενος από τον…

1 hour ago

Τζάκρη: Κατέθεσα φάκελο Κασσελάκη με 87 υπογραφές, όσοι είναι και αυτοί που τον ανέτρεψαν – Γεροβασίλη: Δεν υπάρχουν υποψήφιοι δια αντιπροσώπων

Εξαιρετικά μεγάλη ένταση επικρατεί στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν λίγο η Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε στο…

3 hours ago

This website uses cookies.