ΤΟΠΙΚΑ

Προσωρινή λύση για την Παιδοψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ

Βρέθηκε λύση, αν και προσωρινή, μέχρι την πλήρη επαναλειτουργία της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, πάρα το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει, το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, η παιδοψυχίατρος του Βενιζελείου κ. Κωνσταντίνα Λουλακάκη δέχθηκε, κατ’ εξαίρεση και μόνον για ένα μήνα, να συνδράμει το εφημεριακό πρόγραμμα της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Η ανακοίνωση καταλήγει με αιχμές αναφέροντας ότι “η εξεύρεση λύσεων μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τον γόνιμο διάλογο, τον αλληλοσεβασμό και την αξιοπρέπεια, και όχι μέσα από αυταρχικές και απαξιωτικές μεθόδους και συμπεριφορές”

Αναλυτικά αναφέρεται:

Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, και αιρετού εκπροσώπου των ιατρών στο Δ.Σ. του ΠΑ.Γ.Ν.Η., κ. Πατριανάκου Αλέξανδρου και της Διευθύντριας της Ψυχιατρικής και της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑ.Γ.Ν.Η., Αναπλ. Καθηγήτριας, κα Μπαστα Μαρίας, έγινε εφικτή η προσωρινή λύση για την πλήρη επαναλειτουργία της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής, πάρα το αδιέξοδο στο οποίο είχε περιέλθει το τελευταίο διάστημα!

Ευχαριστούμε την κυρία Λουλακάκη Κωνσταντίνα, Παιδοψυχίατρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, η οποία παράκαμψε τα εμπόδια και δέχτηκε κατ’ εξαίρεση, και αποκλειστικά για ένα μήνα όπως και της ζητήθηκε, να συνδράμει το εφημεριακό πρόγραμμα της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑ.Γ.Ν.Η. Η κυρία Λουλακάκη τόνισε ότι η αποδοχή της πρότασής μας από μέρους της οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στην εκτίμηση που τρέφει προς τους ιατρούς της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής και την Καθηγήτρια Ψυχιατρικής, κυρία Μπάστα.

Η ανωτέρω εξέλιξη καθιστά φανερό ότι η εξεύρεση λύσεων μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τον γόνιμο διάλογο, τον αλληλοσεβασμό και την αξιοπρέπεια, και όχι μέσα από αυταρχικές και απαξιωτικές μεθόδους και συμπεριφορές!

Ως Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου θα προσπαθούμε πάντα για την επίλυση θεμάτων υγείας του τόπου μας, σεβόμενοι πάντα την αξιοπρέπεια του ιατρού αλλά και την προστασία της δημόσιας Υγείας!

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Στο Αφγανιστάν οι γυναίκες μπαίνουν στη φυλακή αν γελάσουν – Τρομακτικές μαρτυρίες για τη ζωή υπό τους Ταλιμπάν

“Δεν θεωρούμαστε άνθρωποι, δεν έχουμε δικαιώματα. Είμαι γυναίκα και ζητάω να με υπολογίζουν σαν άνθρωπο”.…

5 mins ago

Ντοκουμέντο από τις τελευταίες στιγμές του Σινουάρ – Πώς εντοπίστηκε από το Ισραήλ

Την εξουδετέρωση του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, ανακοίνωσε την Πέμπτη (17/10) ο ισραηλινός στρατός, δίνοντας στη δημοσιότητα πλάνα…

12 mins ago

Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Λιμενεργάτες στον Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Με το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη! ΝΑΤΟ φονιάς, το ξέρει ο ντουνιάς», στο πανό του…

14 mins ago

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον Γιώργο Αρβανίτη

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον Γιώργο Αρβανίτη στη διάρκεια εκδήλωσης αύριο Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από τις 20:00 έως…

19 mins ago

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο διανομέας που τραυματίστηκε σοβαρά στις Μουρνιές

Ο 64χρονος διανομέας που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στις 7 Οκτωβρίου στις Μουρνιές, δεν…

21 mins ago

Πολιτικές εκδηλώσεις της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ

Στo πλαίσιo της πολιτικής δραστηριότητας της ΕΠ Κρήτης διοργανώνονται πολιτικές εκδηλώσεις με θέμα: «Εργάσιμος χρόνος και μισθός.…

23 mins ago

This website uses cookies.