Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Προφεστιβαλική εκδήλωση στις Βουκολιές για το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή

Κορυφώνονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή. Και στα Χανιά, στις Βουκολιές, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προφεστιβαλική εκδήλωση την Κυριακή 21 Ιουνίου. Το Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή πραγματοποιείται στα Χανιά στις 11 και 12 Σεπτέμβρη.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Την ορμή μας την έχουμε απ’ τους αιώνες……
Θα βγούμε νικητές και ας είναι οι θυσίες μας βαριές
(Ναζίμ Χικμέτ)

Ξεκίνησε και φέτος το ταξίδι του το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, με όλες τις κνίτικες οργανώσεις ανά την Ελλάδα να προετοιμάζονται για την μεγάλη γιορτή της νεολαίας, που τα τελευταία 41 χρόνια, σε καιρούς καλούς αλλά και σε καιρούς δύσκολους και σκοτεινούς περνάει το μήνυμα στη νεολαία ότι «Πολεμάμε και Τραγουδάμε», και δείχνει την διαφορετική πρόταση που έχει η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, την Τέχνη και την Διασκέδαση, μακριά από την ναρκοκουλτούρα τον εκφυλισμό.

Στα Χανιά το ταξίδι του 41ου Φεστιβάλ, που θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο Νομό μας στις 11 και 12 Σεπτέμβρη, με τις κεντρικές Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις στην Πόλη των Χανίων, θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις Βουκολιές, με την πρώτη Προφεστιβαλική Εκδήλωση στην ύπαιθρο των Χανίων.

Η προφεστιβαλική εκδήλωση θα ξεκινήσει από νωρίς, στις 5 το απόγευμα, από τα Παλιά Ρούματα, με ιστορικό περίπατο στο Φαράγγι Βαβουλέδο, περίπου για 25 λεπτά, και μετά οι συμμετέχοντες θα περάσουν περάσουν από το Σωματείο Λαϊκή Βιβλιοθήκη στην Πλατεία του Χωριού, όπου θα γίνει ιστορική αναφορά, και θα καταλήξουν στο μνημείο στην Καλή Αχλάδα, στις 6:30 το απόγευμα, όπου και θα γίνει παρουσίαση του ιστορικού της μάχης που έγινε εκεί. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8 στις Βουκολιές.

 

 

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Greek Mafia: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 8 μελών – Κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν Σκαφτούρο, Ρουμπέτη και Μουζακίτη

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες οχτώ ατόμων, τα οποία θεωρούνται…

2 hours ago

Κασσελάκης για το Μάτι: «Η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας θα αλλάξει» – Πυρά κατά κυβέρνησης

«Αυτή η δικαιοσύνη της ατιμωρησίας πρέπει να αλλάξει. Και σας υπόσχομαι ότι θ’ αλλάξει». Την…

3 hours ago

Σακελλαρίδης: Λούνα παρκ κερδοφορίας για εταιρίες ενέργειας και τράπεζες η Ελλάδα

Με στοιχεία προερχόμενα από την ΕΡΓΑΝΗ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης σχολίασε με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά το επίπεδο…

3 hours ago

Κολούμπια: Έφοδος της Αστυνομίας και εκατοντάδες συλλήψεις – “Πολιορκείται” και το UCLA

Εκατοντάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (30/4) στο campus του πανεπιστημίου Κολούμπια, ύστερα από έφοδο της…

3 hours ago

Νεκρός 71χρονος αλλοδαπός μετά από πνιγμό στην Αγία Μαρίνα

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, ένας 71χρονος…

3 hours ago

Τουρισμός: Η Κρήτη η πιο κερδισμένη περιφέρεια

H Κρήτη, το Νότιο Αιγαίο και στην τρίτη θέση το Βόρειο Αιγαίο αποτελούν το top 3…

3 hours ago

This website uses cookies.