ΤΟΠΙΚΑ

Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και αγροτικής οδοποιΐας στη Γαύδο – Eργο συνολικού κόστους 1.547.258 ευρώ

Υπεγράφη από την Δήμαρχο Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, και τον εκπρόσωπο του ανάδοχου εργολάβου «ΔΡΑΚΑΚΗΣ Α.Ε. ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ», Ιωάννη Δρακάκη, η σύμβαση για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Καστρί – Ελικοδρόμιο – Άγιος Ιωάννης, καθώς και την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιΐας του νησιού.

Το έργο είναι συνολικού κόστους 1.547.258 ευρώ πλέον του ΦΠΑ με στόχο να έχει περατωθεί μέχρι και τον Νοέμβριο του 2026 που είναι ο προβλεπόμενος χρόνος ολοκλήρωσής του.

Σε σχετική δήλωσή της, η Δήμαρχος Γαύδου αναφέρει:

“Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για το νησί μας, που ταυτόχρονα είναι και το μεγαλύτερο που έχει εκτελεστεί ποτέ. Ολοκληρώνεται ουσιαστικά και βελτιώνεται το κεντρικό μας οδικό δίκτυο. Στόχος είναι να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο και θα εξυπηρετήσει σημαντικά τη λειτουργία της σύνδεσης, κυρίως με το ελικοδρόμιο. Η υλοποίηση των έργων αυτών αφορά βελτίωση υφιστάμενων δρόμων πρόσβασης, με στόχο την ασφάλεια των κατοίκων που κινούνται σε αυτούς. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το καλύτερο για την Γαύδο”.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Διεθνές μουσικό φεστιβάλ Κρήτης, στα Χανιά – Μια γιορτή με επίκεντρο την διαφορετικότητα

Φέτος το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης, που έχει μαγέψει το μουσικόφιλο κοινό στο νησί της Κρήτης, με διοργανωτές…

2 hours ago

Φοιτητική στέγη: Ακριβά ενοίκια, μικρή διαθεσιμότητα

Με τις βραχυχρόνιες μισθώσεις να έχουν περιορίσει την διαθεσιμότητα ακινήτων, η φοιτητική στέγη αποτελεί πονοκέφαλο για τους γονείς…

2 hours ago

Πολάκης: Για μένα δεν έχει κανένα νόημα μια κουβέντα περί Κεντροαριστεράς γενικώς

Με αιχμές για την «ενιαία Κεντροαριστερά», την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αλλά και την κυβέρνηση…

3 hours ago

Επετειακή εκδήλωση στο μνημείο της Καλής Συκιάς

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου, η ΤΚ Καλής Συκιάς , ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Τσιλιβδικας» και…

3 hours ago

Συνεχείς εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Ένα βήμα πριν από την υποψηφιότητα η Διαμαντοπούλου – Ήδη πέντε διεκδικούν την ηγεσία

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μίλησε η πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Άννα…

3 hours ago

ΠΑΓΝΗ: Σφοδρές αντιδράσεις για τη νοσηλεία 16χρονης στην Ψυχιατρική Ενηλίκων: «Είναι ενάντια σε κάθε ιατρική και νομική λογική»

«Δηλώνουμε με όλη μας την επιστημονική και ανθρώπινη ευσυνειδησία ότι δεν είμαστε σε θέση αλλά…

5 hours ago

This website uses cookies.