Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Προωθούν τα τοπικά προϊόντα στα Κρητικά ξενοδοχεία

Νέες συναντήσεις ξενοδόχων και παραγωγών της Κρήτης για την προώθηση Κρητικών προϊόντων στα ξενοδοχεία του νησιού διοργανώνουν τα Επιμελητήρια Κρήτης σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, μετά την άκρως επιτυχημένη πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρυσι.
Το δεύτερο Παγκρήτιο Forum προώθησης των Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και θα περιλαμβάνει, αποκλειστικά και μόνο, κατ’ ιδίαν συναντήσεις ξενοδόχων, διευθυντών/ υπεύθυνων προμηθειών ξενοδοχείων της Κρήτης και παραγωγών/μεταποιητών κρητικών προϊόντων.

Το δεύτερο Παγκρήτιο Forum στηρίζει επίσης η Περιφέρεια Κρήτης, και οι ακόλουθοι φορείς:

• ΓΕΩΤ.Ε.Ε – Παράρτημα Ανατολικής Κρήτης,

• Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων,

• Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης,

• Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης,

• Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου,

• Ανοιχτή Σύμπραξη Τουριστικής Ανάπτυξης Κρήτης

• Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης

Στόχος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου – μέλος του Enterprise Europe Network – που είχε την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, είναι η συνεργασία πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα ώστε τα τοπικά προϊόντα να προωθηθούν και ν’ αναδειχθούν στην κουζίνα των κρητικών ξενοδοχείων και κατά την φετινή τουριστική περίοδο, αποτελώντας τους πρεσβευτές της κρητικής διατροφής στο εξωτερικό, μέσω των φιλοξενούμενων τουριστών.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο Επιμελητήριο Ηρακλείου – οδός Κορωναίου 9 στο Ηράκλειο – στη διάρκεια προκαθορισμένων ραντεβού εξάλεπτης διάρκειας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει οπωσδήποτε να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στις συναντήσεις μέχρι την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου:
κ. Μιχάλης Καθαράκης, τηλ: 2810 344738 e-mail: katharak@katartisi.gr, και
κ. Έφη Κουτεντάκη, τηλ: 2810 302731 e-mail: koutentaki@katartisi.gr.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Metron Analysis: Άρχισαν τα «όργανα», έως 25% αθροιστικά η ακροδεξιά – «Bουτιά» στην αξιολόγηση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης

Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση σε αντίθεση με την τάση βελτίωσης τον περασμένο μήνα, παρά τη…

6 hours ago

Ν. Κανέλλου: Το εργαστηριακό ψάρι δεν είναι απομίμηση ψαριού

Στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή In Business, με τη Μαρία Σμιλίδου, μίλησε η καθηγήτρια Διατροφής…

8 hours ago

Απειλές Τραμπ κατά Πούτιν αν δεν σταματήσει ο “γελοίος πόλεμος” στην Ουκρανία

Απειλές κατά της Ρωσίας εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ρώσου ομόλογού του, Βλαντιμίρ Πούτιν, αν δεν σταματήσει άμεσα ο πόλεμος…

8 hours ago

Αποκαλυπτική έρευνα για την ακρίβεια: 63% ακριβότερο το καλάθι με βασικά τρόφιμα σε σύγκριση με το 2021 – Μειώθηκε η ιδιοκατοίκηση, αυξήθηκαν τα επιτόκια

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) για…

8 hours ago

Σωκράτης Φάμελλος: «Είναι παράλογο τα κέρδη των τραπεζών να είναι 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο»

«Την ανάγκη αξιοποίησης της συμμετοχής του Δημοσίου και αύξηση της παρέμβασης της πολιτείας και στους…

8 hours ago

Λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης γιατρών στο κύκλωμα βρεφών: Σε εξέλιξη η έρευνα για τη ‘βιομηχανοποίηση’ των γεννήσεων

Στις 7-8 Φεβρουαρίου αναμένεται να συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης γιατρών που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται…

8 hours ago

This website uses cookies.