Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Πτέραρχος εν αποστρατεία βίαζε την 34χρονη ανάπηρη ανηψιά του και την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει

«Αν μιλήσεις στους δικούς σου για ό,τι σου κάνω θα σε σκοτώσω». Με τη φράση αυτή απειλούσε την 34χρονη ανιψιά του ο 70χρονος, απόστρατος πτέραρχος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Απριλίου 2017 για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Ο 70χρονος, ο οποίος έχει τέσσερα εγγόνια, προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις του μέσα σε ένα παράπηγμα που βρίσκεται στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου στο Μενίδι. Το θύμα είναι άτομο με ειδικές ανάγκες (αναπηρία 87%).

Ο δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία που μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δημοσιοποίησε τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν σοκαρισμένοι μέσα σε μία παράγκα την άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν τόσο τρομοκρατημένη που αρχικά δεν ήταν σε θέση να μιλήσει.

Σε βάρος του Παναγιώτου Λουμάκου του Αντωνίου και της Αμαλίας, γεννηθείς την 20-3-1947 στο Νεοχώρι Λακωνίας, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχής όπλων και πυρομαχικών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 15-11-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Πλέσσας – Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης στις 12 Οκτωβρίου θα έκλεινε τα 100 του χρόνια | Βίντεο

Πέθανε σε ηλικία 100 ετών ο μεγάλος Ελληνας συνθέτης Μίμης Πλέσσας. Η ειρωνεία είναι ότι από τις…

23 mins ago

ΗΠΑ: Πιθανή η πρόκληση πυρηνικού όλεθρου από το Ισραήλ

Δεν είναι καθόλου απίθανο το εφιαλτικό σενάριο ενός πυρηνικού όλεθρου στην Μέση Ανατολή, καθώς οι ΗΠΑ παραδέχονται…

25 mins ago

Νίκος Πλακιάς: «Όσο υπάρχει το αντίτιμο δεν θα πάω στη συναυλία» – «Δε μας χωρίζει τίποτα, ο πόνος είναι κοινός. Στα δικαστήρια θα μας βρουν όλους ενωμένους»

«Δεν έκανα κανένα βήμα πίσω. Εφόσον οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι η συναυλία τηρεί όλες τις προϋποθέσεις,…

31 mins ago

Το κόλπο γκρόσο γνωστού κρητικού επιχειρηματία – Πάνω από 20 εκατ. ευρώ ο κρυφός τζίρος

«Πάρτι» φοροδιαφυγής είχε στήσει επιχειρηματίας από την Κρήτη στο οποίο συμμετείχαν ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται…

31 mins ago

Νέες αφίξεις μεταναστών στη Γαύδο: Ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς

Σε εξέλιξη βρίσκεται μια νέα σειρά επιχειρήσεων διάσωσης μεταναστών στα ανοιχτά της Γαύδου, με τον…

39 mins ago

Σοκαριστικό βίντεο από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στις Βρύσες Αποκορώνου

Τη Δευτέρα αναμένεται να εκδικαστεί το απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, που συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου 2024,…

42 mins ago

This website uses cookies.