Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Πυροσβεστική και Αστυνομία επισκέφθηκαν υποψήφιοι του ΚΚΕ

Σε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομικό Μέγαρο περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Αλέκος Μαρινάκης και Νικήτας Μελισσάκης.

Σε δηλώσεις του ο Νικήτας Μελισσάκης κάλεσε τους εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα, και γενικότερα στα σώματα ασφαλείας, να πάρουν υπόψη οτι αυτά που οι ίδιοι ζουν, όπως και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, είναι συνέπεια της πολιτικής που υπηρετεί τα μονοπωλιακά συμφέροντα, για περισσότερα κέρδη του κεφαλαίου και ανταγωνιστικότητα.

Όπως είπε: « Όσες πολιτικές δυνάμεις υπερασπίζονται αυτή την πολιτική-την προβάλουν ως μονόδρομο, όσες προσπαθούν να την ξανασερβίρουν -έστω και καμουφλαρισμένη- στο λαό, είναι υπεύθυνες για αυτή την κατάσταση και εχθροί του λαού».

Ο Αλέκος Μαρινάκης στο Αστυνομικό Μέγαρο ανέφερε:

«Οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας πρέπει να αντισταθούν στην προσπάθεια που γίνεται να τους εντάξουν σε ένα διευρυμένο κατασταλτικό μηχανισμό, όπως προβλέπει η στρατηγική εσωτερικής ασφάλειας της ΕΕ. Αυτή η στρατηγική τους καλεί, όταν ο λαός αποφασίσει να συγκρουστεί με τις πολιτικές του κεφαλαίου, να βρεθούν απέναντί του και ας είναι οι ίδιοι μέρος και κομμάτι αυτού. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό σε αυτές τις εκλογές να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να δυναμώσει η λαϊκή αντιπολίτευση και να ενισχυθεί η προοπτική της εξουσίας του λαού. Την επόμενη των εκλογών να βρεθούν οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας, μαζί με το λαό, στο δρόμο του αγώνα, μέσα από τα συνδικαλιστικά τους όργανα, μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα».

Οι περιοδείες της Παρασκευής:

· Στις 8:00 στον ΟΤΕ ο υποψήφιος βουλευτής, Ρηγανάκος Φώτης
· Στις 16:00 στο Γηροκομείο ο Νταγκουνάκης Γιώργος, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ και ο Παπαντωνάκης Νίκος στέλεχος του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων.
· Στις 18:00 στα χωριά του πρώην Δήμου Βουκολιών οι υποψήφιοι βουλευτές ,Κουμάκη Αλεξία και Μαρινάκης Αλέκος

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί - όχι βέβαια πάντα -…

6 hours ago

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature Communications», εντόπισαν πρωτεΐνες στο αίμα οι…

6 hours ago

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική εκδήλωση  συζήτηση την Τετάρτη 22 Μαΐου…

6 hours ago

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος…

6 hours ago

Κουτσούμπας για Συμφωνία Πρεσπών: Ήταν απόφαση των ΗΠΑ και άλλων “συμμάχων” μας στο ΝΑΤΟ

«Το ΚΚΕ δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι στην ΕΕ και μπορεί να αποκαλύπτει τις οδηγίες,…

6 hours ago

Τι θα ζητήσει ο Μητσοτάκης από την Κομισιόν για τις τιμές των πολυεθνικών

Το 78% των Ελλήνων πολιτών δηλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, ότι η ακρίβεια είναι το βασικό…

7 hours ago

This website uses cookies.