Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο του αδικοχαμένου Ζαχαρία

Ήταν όλοι τους εκεί για το ύστατο χαίρε στο χαμογελαστό παιδί, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο άδοξα και άδικα πριν καν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του.
Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, καθηγητές, συμπαίκτες, προπονητές, συγχωριανοί και γενικότερα πλήθος κόσμου κατέκλυσε τον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην Καλυδωνία, για να αποχαιρετίσει για τελευταία φορά τον Ζαχαρία-Ραφαήλ Καραντωνάκη.
Ράγισαν και οι πέτρες στους χαιρετισμούς που απεύθυναν αγαπημένα πρόσωπα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και ειδικότερα στα λόγια που είπε ο κολλητός του και χρόνια συμπαίκτης του στις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. Χανίων, αλλά και φέτος στην Κ17 του Πλατανιά, Αλέξανδρος Κοντορινάκης, όπως βέβαια και στα λόγια που διαβάστηκαν των γονιών του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τον Ζαχαρία…
Το χαμόγελό του θα μείνει πάντα χαραγμένο στη μνήμη όσων τον γνώρισαν
Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο το απόγευμα της Τρίτης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Ραπανιανά Κολυμπαρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τόσο την δική του όσο και την ποδοσφαιρική αλλά και όσους τον γνώριζαν.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Επιμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη δημοσιοποίηση των πρακτικών του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών της 6ης Ιουλίου 2015

Επιμένει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο αίτημά της για δημοσιοποίηση των πρακτικών του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών της 6ης Ιουλίου…

28 mins ago

Μαρία Καρυστιανού: Επιστολή σε Μέτσολα και Ρέιντερς για το χαρτοφυλάκιο Μεταφορών

Μέιλ προς την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μετσόλα και τον Επίτροπο Δικαιοσύνης της ΕΕ Ντιντιέ Ρέιντερς, όπου…

30 mins ago

Αυστρία: Πώς κέρδισε το ακροδεξιό κόμμα που ιδρύθηκε από τους Ναζί υποσχόμενο την μετατροπή της χώρας σε “φρούριο”

Η Αυστρία στράφηκε προς τα δεξιά, στις εκλογές-ορόσημο της Κυριακής, καθώς το ακροδεξιό Κόμμα Ελευθερίας (FPÖ) έφθασε στη νίκη, σηματοδοτώντας…

2 hours ago

Eurostat: Στο εφηβικό δωμάτιο και μετά τα τριάντα ζουν οι νέοι στην Ελλάδα

Tα σημερινά στοιχεία της Eurostat για τον μέσο όρο ηλικίας που οι νέοι φεύγουν από…

2 hours ago

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη συνεργασία της τοπικής διοίκησης με το ΝΑΤΟ: Οι “αγαθοεργίες” των ΝΑΤΟϊκών δεν ξεπλένουν τη σφαγή!

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει τη συνεργασία της τοπικής…

2 hours ago

Σπιτικές προτάσεις

Γλυκό ταψιού με φρυγανιές Δύο διπλά πακέτα φρυγανιές, 1 λίτρο πορτοκαλάδα (φυσικός χυμός), δύο κουταλιές…

3 hours ago

This website uses cookies.