ΤΟΠΙΚΑ

Ρέθυμνο: Την “έπεσαν” διαδικτυακά στον Σωκράτη Μάλαμα επειδή ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη – Τι απαντά | Βίντεο

Στο στόχαστρο χρηστών των social media μπήκε ο Σωκράτης Μάλαμας αφού, κατά τη διάρκεια συναυλίας του, ζήτησε να κατέβει πανό που αφορά τον σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη που καταδικάστηκε πρόσφατα για δύο βιασμούς.

Η απόφαση του γνωστού καλλιτέχνη οδήγησε σε «κράξιμο» σε βάρος του από χρήστες του Twitter. Πάντως υπήρξαν και πολλές φωνές στήριξης.

Σημειώνεται πως ο Σωκράτης Μάλαμας διέκοψε τη συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι» που αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο επιτυχημένος μουσικός υποστήριξε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, ισχυριζόμενος ότι του αποσπά την προσοχή.

Η κίνηση του φαίνεται πως προκάλεσε οργή σε θαυμαστές του οι οποίοι ξεκίνησαν να απαιτούν ακόμα και #cancel του γνωστού καλλιτέχνη.

Δείτε μερικά από τα μηνύματά τους:

Τι είπε ο Σωκράτης Μάλαμας

Απαντώντας σε όσους ενοχλήθηκαν, ο Σωκράτης Μάλαμας πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για το συμβάν.

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική, παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες, κάπως έτσι. Κοίταξε, μ’ αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα, αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας. ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω.

Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ».

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 83η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

H Αντιπεριφέρεια Χανίων έδωσε στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 83η επέτειο…

4 mins ago

ΚΚΕ για αποστολή στρατευμάτων από Γαλλία: Ανεξέλεγκτη τροπή λαμβάνει η ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία

«Οι ανησυχητικές πληροφορίες, πως η Γαλλία έστειλε ήδη τα πρώτα της στρατεύματα στην Ουκρανία, όπως…

7 mins ago

Εργαζόμενοι σε όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαδήλωσαν κατά του πολέμου στη Γάζα

Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι σε θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγκεντρώθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες σε μια κινητοποίηση…

9 mins ago

Συστάσεις για την επανεμφάνιση της αφρικανικής σκόνης – Πώς να προφυλαχθούμε

Εγκύκλιο με οδηγίες προστασίας από την αφρικανική σκόνη εξέδωσε το υπουργείο Υγείας, σε συνέχεια των πρόσφατων μετεωρολογικών προγνώσεων για αύριο,…

12 mins ago

Κατάδικους στέλνει τώρα στο μέτωπο ο Ζελένσκι μετά το ξύλο σε όσους δεν θέλουν να πολεμήσουν – Ούτε οι ξένοι μισθοφόροι δεν πείθονται

Καταδίκους επιστρατεύει τώρα η Ουκρανία για να πολεμήσουν στο μέτωπο, μετά το άγριο ξύλο σε όσους…

13 mins ago

Μητσοτάκης: Περιττή η έλευση Ράμα στην Ελλάδα, λανθασμένη η κίνηση Ερντογάν για τη Μονή της Χώρας – Ψέμα τα περί συγκάλυψης στα Τέμπη

Στο μεγάλο θέμα των ημερών, την απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την ιστορική Μονή…

15 mins ago

This website uses cookies.