Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρούβας – Πλατανιάς 2-1

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ρούβα και Πλατανιά που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (24/8) το απόγευμα στο γήπεδο της Γέργερης.

Τα δύο γκολ για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, ο οποίος χρησιμοποίησε συνολικά 16 ποδοσφαιριστές, σημείωσε ο Νίκος Μαραγκουδάκης που τελεί υπό δοκιμή, “ανοίγοντας” (0-1) και διαμορφώνοντας (2-2) το τελικό αποτέλεσμα  στο 34΄, με κεφαλιά και στο 76΄ με προβολή αντίστοιχα. Ανάμεσα στους παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής ήταν και ο αργεντινός Γκαστόν Γκονζάλες ο οποίος δοκιμάζεται επίσης από τον Πλατανιά.

Τα γκολ του Ρούβα σημείωσαν στο 48΄ (1-1) ο Ταχματζίδης και ο Ξημεράκης που σκόραρε με πέναλτι στο 72΄ (2-1). Για τους γηπεδούχους, την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Μπριλάκης στο 74΄.

Πλατανιάς: Γκολέμης (60΄ Λαζαρίδης), Τσοντάκης (66΄ Μπασιαδάκης), Τσικνίδης, Νίκος Μαραγκουδάκης, Τζανής, Τσεσμελής (30΄ Κονονένκο), Πουλάκης, Περδικάκης (62΄ Βαγιωνάκης), Μαρτσάκης, Γκονζάλες (77΄ Πατρικάκης), Δρακάκης
Ρούβας: (α΄ ημίχρονο) Καλομοίρης, Ιερωνυμάκης, Καραγιαννίδης, Μασαούτης (20΄ Λαγουδάκης), Τζιράκης, Σταθόγλου, Μαραγκάκης, Περογαμβράκης, Φουκαράκης, Μπελίτσας, Ρηγάκης
(β΄ ημίχρονο) Χριστοδουλάκης, Μπριλάκης, Ανυφαντάκης, Καραταράκης, Κοντάκης, Πλουσής, Ξημεράκης, Σαλάμπασης, Ταχματζίδης (85΄ Καουκάκης), Συντιχάκης (80΄ Γιαννακάκης), Αντωνάκης

Ανδρέας Παντζιαράς: “Έμεινα ικανοποιημένος”
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και από τη γενικότερη απόδοση που είχαν στον αγώνα με τον Ρούβα, έμεινε ο προπονητής του Πλατανιά.
Σύμφωνα με όσα λέει: “Σε γενικές γραμμές έμεινα αρκετά ικανοποιημένος παρά την ταλαιπωρία του ταξιδιού αλλά και του άσχημου αγωνιστικού χώρου, λόγω του πλαστικού τάπητα. Χρησιμοποιήσαμε κατά το πλείστον τους ποδοσφαιριστές που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά και αρκετούς μικρούς σε ηλικία. Γενικά, μπορώ να πω ότι έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών”.

Την Πέμπτη (25/8), η προπόνηση του Πλατανιά, είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κατάμεστο το Επιμελητήριο στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας Πολάκη – Παρουσίασε πρόγραμμα 6 πυλώνων | Φωτός

Την προεκλογική εκστρατεία του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τα Χανιά ο Παύλος…

4 hours ago

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε στο Twitter η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Άννα…

7 hours ago

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται πιο ισχυρή. Είναι η τάση ανθρώπων…

7 hours ago

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε την Τρίτη ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής…

9 hours ago

Συνεχίζεται το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ που στον προγάμο τους χόρευαν τη «Δραπετσωνα» της φτωχολογιάς

Δεν έχει τέλος το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ. Τα social media έχουν πάρει φωτιά με χρήστες…

9 hours ago

Σε κλίμα συγκίνησης τα εγκαίνια του μνημείου για τα θύματα των εργατικών δυστυχημάτων στον Κρουσώνα

Ένα όραμα των συνδικαλιστών της Κρήτης και Ρόδου έγινε πράξη σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην…

9 hours ago

This website uses cookies.