Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σακελλαρίδης: Οι Αθηναίοι ψήφισαν για τη μεγάλη αλλαγή

Ως μία πρώτη δικαίωση αποτίμησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης το αποτέλεσμα του α’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Οι Αθηναίοι ψηφίσαν για τη μεγάλη αλλαγή η Ανοιχτή Πόλη έδωσε μεγάλη μάχη και το αποτέλεσμα του α’ γύρου αποτελεί πρώτη δικαίωση» επισήμανε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Θεωρούμε ότι όσοι αγνόησαν τα τεραστία κοινωνικά προβλήματα και υλοποίησαν τις καταστροφικές πολιτικές λιτότητας, όσοι εγκατέλειψαν την πόλη δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναφέρθηκε και στο υψηλό ποσοστό που συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή στον δήμο, σημειώνοντας ότι δεν «πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός των δημοκρατικών πολιτών».

Τέλος, κάλεσε τους Αθηναίους σε μία πλατιά συμμαχία, για να κάνουν μαζί την Αθήνα μία πόλη βιώσιμη. «Έγινε το κρίσιμο βήμα», σημείωσε και πρόσθεσε: «Ούτε μία μέρα χαμένη. Αλλάζουμε την Αθήνα τώρα. Είναι στο χέρι μας».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

16 θέσεις στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ» ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,…

2 mins ago

Σύγχρονες τεχνολογίες και εικονομική πραγματικότητα στα μουσεία του Ελ. Βενιζέλου

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» γιορτάζει και φέτος τη Διεθνή Ημέρα…

4 mins ago

Ηράκλειο: Αναβολή στο ΣΤΕ της εκδίκασης των προσφυγών για τον ΒΟΑΚ

Αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Νοέμβριο, η χθεσινή εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας των προσφυγών που…

14 mins ago

Alex Garland για Civil War: Έχω βαρεθεί πια αυτή τη δαιμονοποίηση των δημοσιογράφων

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Alex Garland συναντάται με τον Michael Kosta για να συζητήσουν…

16 mins ago

«Green School by Τράπεζα Χανίων» για την ενδυνάμωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων λειτουργεί διαχρονικά με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας με συνέπεια…

24 mins ago

Οδοιπορικό στην Κρήτη με δωρεάν δράσεις από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με ένα μεγάλο Οδοιπορικό σε ολόκληρη την Κρήτη «κορυφώνεται» η σειρά Δωρεάν Δράσεων Ολιστικής Εκπαιδευτικής…

30 mins ago

This website uses cookies.