ΤΟΠΙΚΑ

Σε άθλια κατάσταση οι δημοτικές τουαλέτες Βρυσών

Εκ μέρου; της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” Δήμου Αποκορώνου, ο Σταύρος Ζώης, κατήγγειλε την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δημοτικές τουαλέτες στις Βρύσες.

Σε γραπτό του ερώτημα προς τη δημοτική αρχή, ο κ. Ζώης ζήτησε την παρουσίαση αναλυτικών στοιχείων για τις δαπάνες συντήρησης και λειτουργίας των τουαλετών όλα τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, ζήτησε πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της δημοτικής αρχής για την αξιοποίηση του κτηρίου των παλαιών τουαλετών και την αποκατάσταση του παρακείμενου “Μυλαύλακα”, ενός εγκαταλελειμμένου αγροτικού έργου που αποτελεί εστία μόλυνσης και περιορίζει τον διαθέσιμο χώρο.

Ο κ. Ζώης υπογραμμίζει τη σημασία των Βρυσών ως σημαντικού συγκοινωνιακού κόμβου και την ανάγκη για την παροχή βασικών υπηρεσιών στους πολίτες και τους επισκέπτες. Με το ερώτημά του, ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” θέτει ζητήματα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας της δημοτικής αρχής, καθώς και την ανάγκη για την άμεση αντιμετώπιση ενός προβλήματος που υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την εικόνα της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ο κ. Ζωής:

Μη επιθυμώντας να δημοσιοποιήσω φωτογραφίες της κατάστασης που έχουν περιέλθει οι Δημοτικές Τουαλέτες στις Βρύσες ,παρακαλώ να μας δοθούν αναλυτικά και κατ έτος σε βάθος χρόνου οι δαπάνες ,από τους απολογισμούς του Δήμου ,συντήρησης, υδροδότησης, ηλεκτροδότησης κι εν γένει λειτουργίας των Τουαλετών του Δήμου στις Βρύσες ,χωριού σημαντικού συγκοινωνιακού κόμβου.

Παράλληλα ζητώ να μου γνωστοποιήσετε τις προθέσεις της Δημοτικής Αρχής για την αξιοποίηση του κτηρίου των παλαιών  όμορων τουαλετών, αλλά και την κατάχωση του «Μυλαύλακα» στο σημείο προσπέλασης της οδού για της τουαλέτες,  περίπου 25 μέτρων, δεδομένου ότι εν πολλοίς και  εστία μόλυνσης είναι , και σε αχρησία έχει περιέλθει πολλές δεκαετίες (παλαιό εγγειοβελτιωτικό έργο) και θα προσθέσει σημαντικό εύρος στην οδό με δυνατότητα δημιουργίας χώρου στάθμευσης οχημάτων, τόσο χρήσιμο στον εκεί χώρο.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

MRB: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Συμφωνούν με την αποπομπή Κασσελάκη οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ – Ανεβαίνει ο Πολάκης στη μάχη διαδοχής

Την αλλαγή στους συσχετισμούς του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open. Την…

6 hours ago

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Μάνο Βαβαδάκη, μετά την πετυχημένη «Πανώρια» του…

6 hours ago

Η στέγη παραδομένη στην αγορά, η «γενιά των ενοικιαστών» χωρίς κρατική μέριμνα

του Θάνου Καμήλαλη Η Ελλάδα είναι σταθερά η χώρα με το υψηλότερο κόστος στέγασης σε…

8 hours ago

Νίσυρος: Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του

Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του στη…

8 hours ago

Σοκ από ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο: Η Ουκρανία πρέπει να είναι σε θέση να πλήξει νόμιμους στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία – Με πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο προειδοποιεί η Μόσχα

Σε ψήφισμά του, το Κοινοβούλιο ζητά να αρθούν οι περιορισμοί που εμποδίζουν την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά…

8 hours ago

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Ηκερκίδα της Celtic FC στον αγώνα με τη SK Slovan Bratislava για το UEFA Champions League στη…

8 hours ago

This website uses cookies.