Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σε απεργία πείνας ο Απόστολος Γκλέτσος: Κανένα Μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους

Διαμαρτύρεται για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας –  «Δεν θα δεχτώ 16 παιδιά και να κάνουν 60 χλμ και παραπάνω την ημέρα για να δώσουν εξετάσεις»

Απεργία πείνας, έξω από το κτίριο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, ξεκίνησε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, έπειτα από την απόφαση για την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου των πανελλαδικών στο Γενικό Λύκειο Πελασγίας, που αναγκάζει τους υποψήφιους να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Πριν 2 εβδομάδες περίπου ανακοινώθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου. Ο δήμαρχος έσπευσε τότε να πάρει την διαβεβαίωση του υπουργείου  ότι το εξεταστικό κέντρο θα λειτουργήσει κανονικά στην Πελασγία. Μόλις την Πέμπτη όμως, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Στερεάς, ανακοίνωσε την απόφαση του , η οποία συνεχίζει να προβλέπει την κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας.


Μιλώντας στο protothema.gr ο κ Γκλετσος ανέφερε πως δεν θα δεχτεί να ταλαιπωρούνται 16 παιδιά και να κάνουν 60 χλμ και παραπάνω την ημέρα για να δώσουν εξετάσεις. «Καμία Τρόικα και κανένα Μνημόνιο δεν θα πατήσει πάνω στα παιδιά που αγωνίζονται για το μέλλον τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

protothema.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Παπανδρέου στηρίζει Χάρη Δούκα στον β’ γύρο

Με άρθρο του ο Νίκος Παπανδρέου τόνισε πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα στον δεύτερο γύρο των…

60 mins ago

Συναυλία για Τέμπη: «Να μεταδοθεί δωρεάν και ζωντανά σε όλη τη χώρα» – Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Να μεταδοθεί ζωντανά σε όλη τη χώρα η συναυλία μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο προτείνουν οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν,…

1 hour ago

Ο Χρήστος Γαρμπιδάκης μιλά για την πορεία του και το Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων “2”: “Η φύση και η ambient μουσική έχουν μια βαθιά σύνδεση”

Το Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων για δεύτερη χρονιά θα δώσει την ευκαιρία στο Χανιώτικο κοινό να…

1 hour ago

ΟΑΚ: Συνάντηση για τα προβλήματα λειψυδρίας σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά

Συνάντηση με φορείς του Δήμου Πλατανιά, με αντικείμενο τη «λειψυδρία», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10/10/2024 στις…

3 hours ago

Τριάντα τρεις απινιδωτές τελευταίας γενιάς προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης θα δοθούν στους Δήμους της Π.Ε Ρεθύμνου

Στο πλαίσιο του πρωτοποριακού προγράμματος «ΖΩΗ» της Περιφέρειας Kρήτης, που στοχεύει στην εκπαίδευση των πολιτών…

3 hours ago

This website uses cookies.