Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σε ισχύ το εμπάργκο: Δίνει εξηγήσεις στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ η Αυλωνίτου για την εμφάνιση της στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γ. Πρετεντέρη

Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει άμεσα η βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, γιατί εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Η κ. Αυλωνίτου «έσπασε» το εμπάργκο που ως γνωστόν έχει επιβάλει η Κουμουνδούρου στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος σχετικά με τις εμφανίσεις στην συγκεκριμένη εκπομπή.

Υπενθυμίζεται πως ο εν λόγω αποκλεισμός είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2013 από τον ΣΥΡΙΖΑ ως αντίδραση σε άρθρο που είχε γράψει ο κ. Πρετεντέρης στην εφημερίδα  «το Βήμα της Κυριακής» όπου ασκούσε κριτική στην τότε βουλευτή του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

newpost.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Μανώλης Χνάρης: «Αδικαιολόγητη η συνεχιζόμενη μη καταβολή του μειωμένου μεταφορικού ισοδυνάμου για τους παραγωγούς της Κρήτης»

Την παρατεταμένη και αδικαιολόγητη εξαίρεση των παραγωγών της Κρήτης από το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου…

1 hour ago

Αργυρός για τον γάμο Κασσελάκη στην Κρήτη: Αν δεν έχω συναυλία, θα κατέβω με χαρά

Ο Γιώργος Λιάγκας συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη στις Σπέτσες για μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο…

1 hour ago

Χωρίς ρεύμα το ανατολικό τμήμα της πόλης των Χανίων

Σημαντική βλάβη σημειώθηκε στο δίκτυο της ΔΕΗ επί της οδού Παπαναστασίου με αποτέλεσμα ένα μέρος…

1 hour ago

Καλωσόρισαν τις χελώνες Caretta – Caretta στον Σταυρό | Φωτός

Δεκάδες μικροί και μεγάλοι φίλου του Σταυρού συμμετείχαν στην περιβαλλοντική δράση που διοργάνωσε την Κυριακή…

2 hours ago

Politico: Αυτοί είναι οι -πραγματικά- θυμωμένοι αγρότες που απειλούν τις Βρυξέλλες με νέες κινητοποιήσεις

Στις 4 Ιουνίου οι αγρότες θα κατέβουν στην ευρωπαϊκή γειτονιά των Βρυξελλών, προκειμένου να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει…

2 hours ago

Πρωτόγνωρη γιορτή για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από τον Παναθηναϊκό: Λαοθάλασσα συνοδεύει τους πράσινους προς το ΟΑΚΑ υπό τους ήχους του Fear of the Dark – Live εικόνα

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν την αποστολή της ομάδας στο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την άφιξή της…

2 hours ago

This website uses cookies.