Ρυζόγαλο φούρνου:
8 ποτήρια γάλα, ενάμιση ποτήρι ζάχαρη, 1 φλιτζανάκι κόρν φλάουρ, 1 κοφτή κουταλιά άνθος αραβοσίτου βανίλια, τεσσεράμισι (περίπου) ποτήρια νερό, 1 φλιτζανάκι ρύζι, ελάχιστο αλάτι, κανέλλα.
Βράζομε το ρύζι σε ενάμιση ποτήρι νερό και όταν το απορροφήσει το απομακρύνομε απ’ την φωτιά. Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνομε το βρασμένο ρύζι, το γάλα, το αλάτι, και τα βράζομε όλα μαζί. Διαλύομε με τρία τέταρτα ποτηριού νερό το κορν φλάουρ και το άνθος αραβοσίτου και το προσθέτομε σιγά σιγά στο μείγμα με το ρύζι και βράζομε 10 λεπτά ακόμα.
Στη συνέχεια προσθέτομε την ζάχαρη και μόλις πήξει το ρυζόγαλο το βάζομε σε πυρίμαχα μπολάκια και όταν κρυώσουν τα βάζομε σε ταψί φούρνου και τα φουρνίζομε μέχρι να ροδίσουν.
Πασπαλίζομε με κανέλλα.
Τριάντα δύο επιζώντες υπάρχουν μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο Καζακστάν, σύμφωνα με τις καζάκικες αρχές και συγκεκριμένα…
Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2024, στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε μουσική πατινάδα με παραδοσιακά κάλαντα…
Αγαπητοί αναγνώστες, Ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και μας εμπνέετε να συνεχίσουμε τον δικό μας…
Η ψυχρή αέρια μάζα που έφτασε στην Κρήτη, σε συνδυασμό με διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα,…
Επιβατικό αεροσκάφος με 110 ανθρώπους συνετρίβη, την Τετάρτη (25/12), κοντά στην πόλη Ακτάου του Καζακστάν και στον…
Έπεσε περαιτέρω στο 61% το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη χώρα μας, σύμφωνα με έρευνα της Metron Analysis. Θυμίζουμε ότι…
This website uses cookies.