Ρυζόγαλο φούρνου:
8 ποτήρια γάλα, ενάμιση ποτήρι ζάχαρη, 1 φλιτζανάκι κόρν φλάουρ, 1 κοφτή κουταλιά άνθος αραβοσίτου βανίλια, τεσσεράμισι (περίπου) ποτήρια νερό, 1 φλιτζανάκι ρύζι, ελάχιστο αλάτι, κανέλλα.
Βράζομε το ρύζι σε ενάμιση ποτήρι νερό και όταν το απορροφήσει το απομακρύνομε απ’ την φωτιά. Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνομε το βρασμένο ρύζι, το γάλα, το αλάτι, και τα βράζομε όλα μαζί. Διαλύομε με τρία τέταρτα ποτηριού νερό το κορν φλάουρ και το άνθος αραβοσίτου και το προσθέτομε σιγά σιγά στο μείγμα με το ρύζι και βράζομε 10 λεπτά ακόμα.
Στη συνέχεια προσθέτομε την ζάχαρη και μόλις πήξει το ρυζόγαλο το βάζομε σε πυρίμαχα μπολάκια και όταν κρυώσουν τα βάζομε σε ταψί φούρνου και τα φουρνίζομε μέχρι να ροδίσουν.
Πασπαλίζομε με κανέλλα.
H Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοίνωσε το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας…
Στο Ελεγκτικό Συνέδριο προς έγκριση είναι πλέον η σύμβαση παραχώρησης του βασικού τμήματος του ΒΟΑΚ,…
Περίπου έναν μήνα μετά τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διαμορφώνει τη…
Ξεκαθαρίζει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα με αφορμή την αστυνομική παρουσία στη…
Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ πάλι η μαρίδα ενώ οι μεγαλοκαρχαρίες κυκλοφορούν δίχως κανείς να τους…
Σε νέα διοικητική τοποθέτηση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων προχώρησε το Υπουργείο Υγείας, με στόχο την…
This website uses cookies.