Μοσχάρι νουά
Ένα νουά γύρω στα δύο κιλά. Το τσιγαρίζουμε με λάδι και ένα μέτριο κρεμμύδι. Στύβουμε ένα λεμόνι, ένα πορτοκάλι και τα βάζουμε σε φλυντζάνα και την απογεμίζουμε με κονιάκ. Όταν τσιγαριστεί το κρέας τα ρίχνομε στο κρέας μαζί με μισό κουτί κόκα-κόλα.Σιγανή φωτιά. Τρεις ώρες περίπου ψήσιμο. Όταν κρυώσει εντελώς το κόβουμε φέτες και το ξαναβάζουμε στο τσικάλι. Από τη σάλτσα που μένει παίρνουμε λίγη και διαλύουμε το κορν φλάουρ, και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και πάνω στο κρέας.
Τρόμος στον πλανήτη επικρατεί μετά την κλιμάκωση στον ρωσοουκρανικό πόλεμο, καθώς η Μόσχα απάντησε στα…
Θέση εμμέσως εναντίον της διαγραφής του Αντώνη Σαμαρά από την Κ.Ο. της ΝΔ, χωρίς να τον κατονομάζει,…
Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Εδώ και λίγες ημέρες το ΠΑΣΟΚ αποτελεί την αξιωματική αντιπολίτευση της…
Στο πλαίσιο των δράσεων του Ευρωπαϊκού Συμφώνου για το Κλίμα, συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο και ολοκληρώνονται…
Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα 22/11, στον Περισσό,…
Την Κυριακή διεξάγονται οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου, σε μια…
This website uses cookies.