Μοσχάρι νουά
Ένα νουά γύρω στα δύο κιλά. Το τσιγαρίζουμε με λάδι και ένα μέτριο κρεμμύδι. Στύβουμε ένα λεμόνι, ένα πορτοκάλι και τα βάζουμε σε φλυντζάνα και την απογεμίζουμε με κονιάκ. Όταν τσιγαριστεί το κρέας τα ρίχνομε στο κρέας μαζί με μισό κουτί κόκα-κόλα.Σιγανή φωτιά. Τρεις ώρες περίπου ψήσιμο. Όταν κρυώσει εντελώς το κόβουμε φέτες και το ξαναβάζουμε στο τσικάλι. Από τη σάλτσα που μένει παίρνουμε λίγη και διαλύουμε το κορν φλάουρ, και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και πάνω στο κρέας.
Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση σε αντίθεση με την τάση βελτίωσης τον περασμένο μήνα, παρά τη…
Στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή In Business, με τη Μαρία Σμιλίδου, μίλησε η καθηγήτρια Διατροφής…
Απειλές κατά της Ρωσίας εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ρώσου ομόλογού του, Βλαντιμίρ Πούτιν, αν δεν σταματήσει άμεσα ο πόλεμος…
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) για…
«Την ανάγκη αξιοποίησης της συμμετοχής του Δημοσίου και αύξηση της παρέμβασης της πολιτείας και στους…
Στις 7-8 Φεβρουαρίου αναμένεται να συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης γιατρών που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται…
This website uses cookies.