Μοσχάρι με μανιτάρια:
Βάζομε το μοσχάρι με το λάδι μια με μιάμιση ώρα να σιγοψηθεί με 3-4 σκελίδες σκόρδο. Όταν τραβήξει το νερό του το σβήνομε με κρασί και προσθέτομε αλάτι, κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριά, τα μανιτάρια και δάφνη προαιρετικά.
Μοσχάρι νουά:
Ένα νουά γύρω στα δύο κιλά. Το τσιγαρίζω με λάδι και ένα μέτριο κρεμμύδι. Στύβω ένα λεμόνι , ένα πορτοκάλι και τα βάζω σε φλιτζάνα και την απογεμίζω με κονιάκ. Όταν τσιγαριστεί το κρέας τα ρίχνομε στο κρέας μαζί με μισό κουτί κόκα – κόλα. Σιγανή φωτιά τρείς ώρες περίπου ψήσιμο. Όταν κρυώσει εντελώς το κόβω φέτες και το ξαναβάζω στο τσικάλι. Στη σάλτσα που μένει παίρνω λίγη και διαλύω το κορν φλάο και το ρίχνω στη σάλτσα μέσα και πάνω στο κρέας.
Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση σε αντίθεση με την τάση βελτίωσης τον περασμένο μήνα, παρά τη…
Στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή In Business, με τη Μαρία Σμιλίδου, μίλησε η καθηγήτρια Διατροφής…
Απειλές κατά της Ρωσίας εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ρώσου ομόλογού του, Βλαντιμίρ Πούτιν, αν δεν σταματήσει άμεσα ο πόλεμος…
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) για…
«Την ανάγκη αξιοποίησης της συμμετοχής του Δημοσίου και αύξηση της παρέμβασης της πολιτείας και στους…
Στις 7-8 Φεβρουαρίου αναμένεται να συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης γιατρών που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται…
This website uses cookies.