Μοσχάρι με μανιτάρια:
Βάζομε το μοσχάρι με το λάδι μια με μιάμιση ώρα να σιγοψηθεί με 3-4 σκελίδες σκόρδο. Όταν τραβήξει το νερό του το σβήνομε με κρασί και προσθέτομε αλάτι, κρεμμύδι, ντομάτα, πιπεριά, τα μανιτάρια και δάφνη προαιρετικά.
Μοσχάρι νουά:
Ένα νουά γύρω στα δύο κιλά. Το τσιγαρίζω με λάδι και ένα μέτριο κρεμμύδι. Στύβω ένα λεμόνι , ένα πορτοκάλι και τα βάζω σε φλιτζάνα και την απογεμίζω με κονιάκ. Όταν τσιγαριστεί το κρέας τα ρίχνομε στο κρέας μαζί με μισό κουτί κόκα – κόλα. Σιγανή φωτιά τρείς ώρες περίπου ψήσιμο. Όταν κρυώσει εντελώς το κόβω φέτες και το ξαναβάζω στο τσικάλι. Στη σάλτσα που μένει παίρνω λίγη και διαλύω το κορν φλάο και το ρίχνω στη σάλτσα μέσα και πάνω στο κρέας.
Ημερίδα με θέμα «Η διαφορετικότητα μέσα από τα μάτια των παιδιών και της οικογένειας» διοργανώνει…
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Κρήτης και της UNICEF, υπεγράφη σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024…
Εξαιρετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του τουρισμού από τις χώρες του Αραβικού κόλπου, ανέδειξε η…
Τροπολογία η οποία προβλέπει το «πάγωμα» για ένα χρόνο των επιτοκίων για τις πάγιες ρυθμίσεις…
Ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη οι εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς - Βρεφικούς Σταθμούς του Δήμου…
Με ναζιστικά-φασιστικά σύμβολα βεβήλωσαν άγνωστοι το μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα, το μνημείο του Πολυτεχνείου καθώς και το μνημείο των…
This website uses cookies.