Μαρμελάδα Πεπόνι
Για 400 γραμμ. μαρμελάδα: ενάμιση κιλό πεπόνι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους, μισό κιλό ζάχαρη, δύο κουταλιές λικέρ πορτοκαλιού ένα κουταλάκι χυμό λεμονιού, δύο κουταλιές χυμό από ρόδι.
Βράζομε σε μέτρια φωτιά το πεπόνι, τη ζάχαρη και το λικέρ πορτοκαλιού για μισή ώρα ανακατεύοντας συχνά ώσπου να πήξει η μαρμελάδα. Ρίχνομε τον χυμό λεμονιού και τον χυμό ροδιού και ανακατεύομαι. Όταν κρυώσει φυλάμε σε αποστειρωμένα βάζα.
H Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου ανακοίνωσε το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας…
Στο Ελεγκτικό Συνέδριο προς έγκριση είναι πλέον η σύμβαση παραχώρησης του βασικού τμήματος του ΒΟΑΚ,…
Περίπου έναν μήνα μετά τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό, το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διαμορφώνει τη…
Ξεκαθαρίζει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα με αφορμή την αστυνομική παρουσία στη…
Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ πάλι η μαρίδα ενώ οι μεγαλοκαρχαρίες κυκλοφορούν δίχως κανείς να τους…
Σε νέα διοικητική τοποθέτηση στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων προχώρησε το Υπουργείο Υγείας, με στόχο την…
This website uses cookies.