Φασολάκια φρέσκα με σκόρδο και γιαούρτι
2 κουτ. σούπας λάδι, αλάτι – πιπέρι
Βράζουμε νερό με αλάτι. Ζεματάμε τα καθαρισμένα φασολάκια για 10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τ’ αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με το τριμμένο σκόρδο, το ξίδι, το αλάτι, το λάδι. Τοποθετούμε τα φασολάκια σε σαλατιέρα και όταν είναι η ώρα να σερβίρουμε, τα περιχύνουμε με την σάλτσα. Πασπαλίζουμε με τον άνηθο.
Του Κώστα Γιαννακίδη Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε τη συνέντευξη (Alpha, Αντώνης Σρόιτερ) για δύο λόγους. Πρώτον επειδή ανησύχησε…
Η αντιμεταναστευτική ατζέντα του νέου Αμερικανού προέδρου φαίνεται ότι μετατρέπεται σε… φιλο-ισραηλινή. Ο Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να…
Ως μια «πράξη αδικίας» χαρακτήρισε τον εκτοπισμό Παλαιστινίων πρόεδρος Αμπντέλ Φάταχ αλ Σίσι, στην πρώτη…
Της Νατάσας Στασινού Ο Τζον Χόφμαν, επικεφαλής της μονάδας ερευνών για τις διεθνείς αγορές μετοχών…
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, η 26χρονη μητέρα του τρίχρονου Άγγελου και ο…
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που έδωσε στον Alpha και σε ερώτηση αν αιφνιδίασε την κυβέρνηση…
This website uses cookies.