Σάλτσα μουστάρδας
Σαράντα gr βούτυρο, σαράντα gr αλεύρι, μισό κιλό ζωμό ή νερό, δύο κουταλιές μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού.
Βάλτε το βούτυρο να λιώσει, ρίξτε το αλεύρι. Ρίξτε το υγρό αφήστε την σάλτσα να βράσει επί πέντε λεπτά. Προσθέστε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, αφήστε τη σάλτσα να βράσει πέντε λεπτά. Ρίξτε στο τέλος αλάτι και πιπέρι.
Σάλτσα με κάπαρη
Σαράντα gr αλεύρι, σαράντα gr βούτυρο, μισό κιλό ζωμό από ψάρι, τρεις κουταλιές της σούπας κάπαρη, χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μια κουταλιά κρέμα γάλακτος.
Βάλτε το βούτυρο να λιώσει και ρίξτε το αλεύρι. Ανακατεύετε, ρίξτε τον ζωμό, προσθέστε την κάπαρη, αφήστε την σάλτσα να βράσει επί 1 λεπτό. Αλάτι, πιπέρι. Ταιριάζει με ψάρι βραστό.
Ακυρώνονται οριστικά τελικά οι παραστάσεις της κωμωδίας «Πες το ψέματα» που επρόκειτο να ανέβει στις αρχές Φεβρουαρίου, στο θέατρο…
Οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών στα Χανιά είναι καταιγιστικές, καθώς σύμφωνα…
Τα τροχαία με εγκατάλειψη του θύματος παραμένουν μια καθημερινή πραγματικότητα στους ελληνικούς δρόμους, με τον…
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, τήρησε…
Ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν πρόσφατα στο φως επιβεβαιώνουν με τραγικό τρόπο ότι πολλοί από τους…
Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων καλεί σε δυναμική κινητοποίηση την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου,…
This website uses cookies.