Σάλτσα μουστάρδας
Σαράντα gr βούτυρο, σαράντα gr αλεύρι, μισό κιλό ζωμό ή νερό, δύο κουταλιές μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, χυμό λεμονιού.
Βάλτε το βούτυρο να λιώσει, ρίξτε το αλεύρι. Ρίξτε το υγρό αφήστε την σάλτσα να βράσει επί πέντε λεπτά. Προσθέστε τη μουστάρδα, τον χυμό λεμονιού, αφήστε τη σάλτσα να βράσει πέντε λεπτά. Ρίξτε στο τέλος αλάτι και πιπέρι.
Σάλτσα με κάπαρη
Σαράντα gr αλεύρι, σαράντα gr βούτυρο, μισό κιλό ζωμό από ψάρι, τρεις κουταλιές της σούπας κάπαρη, χυμό ενός λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, μια κουταλιά κρέμα γάλακτος.
Βάλτε το βούτυρο να λιώσει και ρίξτε το αλεύρι. Ανακατεύετε, ρίξτε τον ζωμό, προσθέστε την κάπαρη, αφήστε την σάλτσα να βράσει επί 1 λεπτό. Αλάτι, πιπέρι. Ταιριάζει με ψάρι βραστό.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διαβάζω για τους…
«Ως διαχρονικός αντίπαλος της Αριστεράς θέλω να την δω να πηγαίνει ακόμα πιο κάτω. Πιστεύω…
Λίγες ώρες πριν ανοίξει η κρίσιμη κάλπη της Κυριακής για τις εκλογές προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιοι…
Αιχμές για το κράτος δικαίου αφήνει ο Γαρβιήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας την απόφαση της δικαιοσύνης να κρίνει προφυλακιστέο…
Έτοιμος για τις επόμενες συγκρούσεις με την κυβέρνηση δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σχεδιάζει…
Μέλη εφορευτικών επιτροπών και σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τα Χανιά ανακοίνωσαν την οριστική αποχώρησή τους…
This website uses cookies.