Καλτσούνια με γλυκοκολοκύθα
Βράζετε το κολοκύθι και το στραγγίζετε. Την επομένη το ανακατεύετε με τριμμένο κρεμμύδι, μυζήθρα, δυόσμο, άνιθο, λίγο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και λίγο βρασμένο ρύζι. Αναμιγνύετε καλά. Ανοίγετε φύλλο, η ζύμη ως συνήθως (αλεύρι, λάδι, αλάτι, νερό). Κόβετε στρογγυλά κομμάτια, διπλώνετε στη μέση, βάζετε γέμιση και διπλώνετε μισοφέγγαρο. Τηγανίζετε σε καυτό λάδι
Τυροπιτάκια αλμυρά
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, μισό ποτήρι χλιαρό νερό, 1 αυγό, 2 ποτήρια τυρί (ένα αλμυρό και ένα πιο γλυκό τυρί). Τα ανακατεύομε, τα πλάθομε στρογγυλά τυροπιτάκια. Ψήνομε στους 180 βαθμούς.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καθήκον να ξαναγίνει ένα σοβαρό και συγκροτημένο κόμμα, γι’ αυτό και έχουν…
«Δεν θα συμφωνήσω ότι έχει επικρατήσει η άποψη «’ότι το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει’», τόνισε ο…
Του Γιάννη Γ. Καλογεράκη Μαθηματικού Στατιστικολόγου Επιτ. Σχολικού Συμβούλου Μαθηματικών (Την αμαθίαν καταλύεται η αλήθεια)…
Ο κ. Ευτύχης Δαμηλάκης, Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Καντάνου-Σελίνου και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής,…
Σήμερα, στο κέντρο της Αγοράς της πόλης των Χανίων, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε…
Αρκετά υψηλότερος από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο το 2023 είναι ο αριθμός των θανατηφόρων τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα (68…
This website uses cookies.