Καλτσούνια με γλυκοκολοκύθα
Βράζετε το κολοκύθι και το στραγγίζετε. Την επομένη το ανακατεύετε με τριμμένο κρεμμύδι, μυζήθρα, δυόσμο, άνιθο, λίγο μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και λίγο βρασμένο ρύζι. Αναμιγνύετε καλά. Ανοίγετε φύλλο, η ζύμη ως συνήθως (αλεύρι, λάδι, αλάτι, νερό). Κόβετε στρογγυλά κομμάτια, διπλώνετε στη μέση, βάζετε γέμιση και διπλώνετε μισοφέγγαρο. Τηγανίζετε σε καυτό λάδι
Τυροπιτάκια αλμυρά
250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη, 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, μισό ποτήρι χλιαρό νερό, 1 αυγό, 2 ποτήρια τυρί (ένα αλμυρό και ένα πιο γλυκό τυρί). Τα ανακατεύομε, τα πλάθομε στρογγυλά τυροπιτάκια. Ψήνομε στους 180 βαθμούς.
Με τη διοίκηση του Συνδέσμου Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) συναντήθηκε ο ΥπΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης τονίζοντας…
Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο» επειδή οι…
Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται μόνο γρηγορότερη προσβολή των πύρινων…
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ισραηλινών βομβαρδισμών στη Ράφα τη νύχτα. Ο…
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένας πόλεμος αντιπροσώπων που δικαιολογείται ως μια προσπάθεια «αποδυνάμωσης και απομόνωσης» της…
Ο δικηγόρος Kenneth Stern έγραψε τον λειτουργικό ορισμό του "αντισημιτισμού", ο οποίος τώρα πιστεύει ότι…
This website uses cookies.