Ντιπ με αβοκάντο
Δύο ώριμα αβοκάντο, 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό, 50 γρ. μαγιονέζα, 2 σταγόνες ταμπάσκο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Μ’ ένα μαχαίρι καθαρίζετε το αβοκάντο και αφαιρείτε το κουκούτσι. Στη συνέχεια το λιώνετε σ’ ένα μπωλ, προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε
Ντιπ μουστάρδας
200 γρ. μαγιονέζα, 50 γρ μουστάρδα, 1 πρέζα πάπρικα, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά με το σύρμα
Ντιπ ελιάς
200 γρ μαγιονέζα, 120 γρ πάστα μαύρης ελιάς, 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε καλά με το σύρμα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η βραδιά του Εθνικού Τελικού στην ΕΡΤ, από τον οποίο θα αναδειχθεί το…
Αξιοσημείωτες μεταβολές στο πολιτικό σκηνικό αποτυπώνει η τελευταία δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του OPEN. Πιο συγκεκριμένα, η Πλεύση Ελευθερίας…
Ηεν λόγω προνοιακή μονάδα της πόλης των Χανίων, μαραζώνει από τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, το…
Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης βρίσκεται η υπόθεση του καθηγητή Μαιευτικής-Γυναικολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου…
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η γνωμοδότηση του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Βασίλειου Φλωρίδη, σχετικά με…
Ο Ενιαίος Φοιτητικός Σύλλογος (ΕΦΣ) Πολυτεχνείου Κρήτης απαιτεί την πλήρη αθώωση του Γιώργου Σκαρλάτου, Αντιπροέδρου…
This website uses cookies.