Σάλτσα ζακυνθινιά:
Ένα κιλό κρέας φέτα μοσχάρι. Το κόβουμε σε κύβους. Μία κουταλιά σούπας γεμάτη ντομάτα πελτέ, 1 ποτήρι νερού λάδι, ½ ποτήρι του κρασιού ξύδι, πιπέρι, αλάτι, 5-6 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρο ένα κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και 1 ποτήρι νερό. Όλα μαζί και στο τέλος όταν το κρέας είναι σχεδόν βρασμένο θα ρίξετε κομμάτια τυρί πιπεράτο και λίγη ρίγανη (κλαδάκια).
Η τραγωδία στην Κίσσαμο, που κόστισε τη ζωή στον 16χρονο Γιάννη Χουστουλάκη, στάθηκε η αφορμή…
Η «Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της σε…
Του Γιώργου Ουρανού, Ψυχολόγου Είναι από όλους αποδεκτό το ότι, για να αντιμετωπιστούν τα κυρίαρχα…
Όταν αλλάζουν οι καιροί και σκοτεινιάζουν οι ουρανοί, μπαίνω κρυφά αποβραδίς στο βαποράκι της Ανατολής» τραγουδά…
Του Γιώργου Σταθάκη * Το «εκφοβιστικό» δημοψήφισμα θα ήταν μία κάποια λύση και για τις…
Το εγκληματικό τροχαίο στην Κρήτη που συγκλόνισε την κοινή γνώμη ενεργοποίησε αντανακλαστικά στην κυβέρνηση, που…
This website uses cookies.