Σάλτσα ζακυνθινιά:
Ένα κιλό κρέας φέτα μοσχάρι. Το κόβουμε σε κύβους. Μία κουταλιά σούπας γεμάτη ντομάτα πελτέ, 1 ποτήρι νερού λάδι, ½ ποτήρι του κρασιού ξύδι, πιπέρι, αλάτι, 5-6 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρο ένα κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και 1 ποτήρι νερό. Όλα μαζί και στο τέλος όταν το κρέας είναι σχεδόν βρασμένο θα ρίξετε κομμάτια τυρί πιπεράτο και λίγη ρίγανη (κλαδάκια).
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων, με θύματα δύο πεζούς που…
Τα 18,8 δισ. ευρώ προσέγγισαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις στη χώρα μας την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2024,…
Μια 27χρονη γυναίκα που κατήγγειλε τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση όσο εκείνη ήταν μόλις…
Το Διεθνές Τουρνουά Παμπαίδων Θεσσαλονίκης διεξάγεται για 18η χρονιά από την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης –…
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Ενσωμάτωση…
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διαβάζω για τους…
This website uses cookies.