Σάλτσα ζακυνθινιά:
Ένα κιλό κρέας φέτα μοσχάρι. Το κόβουμε σε κύβους. Μία κουταλιά σούπας γεμάτη ντομάτα πελτέ, 1 ποτήρι νερού λάδι, ½ ποτήρι του κρασιού ξύδι, πιπέρι, αλάτι, 5-6 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρο ένα κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη και 1 ποτήρι νερό. Όλα μαζί και στο τέλος όταν το κρέας είναι σχεδόν βρασμένο θα ρίξετε κομμάτια τυρί πιπεράτο και λίγη ρίγανη (κλαδάκια).
Οι επιστήμονες φοβούνται ότι η γρίπη των πτηνών πέρασε για πρώτη φορά από τα θηλαστικά στους ανθρώπους,…
Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβενέτου. Το μεσημέρι…
Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του Επιταφίου στην Ιερά Μονή Αγκαράθου. Επισκέπτες από…
Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας, αλλά και των άλλων Μεσογειακών…
Με έκδηλη την συγκίνηση και παρουσία, πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών και πλήθους ευσεβούς λαού τελέσθηκε…
Την τελευταία της πνοή άφησε ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου η αγαπημένη ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου. Το θλιβερό…
This website uses cookies.