Κακαβιά:
Βάζουμε τα ψάρια σε στρώσεις στην χύτρα, ενδιάμεσα πατάτες, κρεμμύδια, αλάτι, δύο νεροπότηρα λάδι, δύο νερό (αν είναι 3 νεροπότηρα λάδι μπορούμε να βάλουμε 4 ποτήρια νερό). Μόλις ψηθούν τα ψάρια πάντα σκεπασμένα το κατεβάζουμε το αφήνουμε λίγο και σερβίρουμε (ψάρια σφυρίδα, ροφός και διάφορα πετρόψαρα. Όσο πιο πολλά ψάρια τόσος πιο καλή γίνεται).
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Ενσωμάτωση…
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διαβάζω για τους…
«Ως διαχρονικός αντίπαλος της Αριστεράς θέλω να την δω να πηγαίνει ακόμα πιο κάτω. Πιστεύω…
Λίγες ώρες πριν ανοίξει η κρίσιμη κάλπη της Κυριακής για τις εκλογές προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιοι…
Αιχμές για το κράτος δικαίου αφήνει ο Γαρβιήλ Σακελλαρίδης, σχολιάζοντας την απόφαση της δικαιοσύνης να κρίνει προφυλακιστέο…
Έτοιμος για τις επόμενες συγκρούσεις με την κυβέρνηση δηλώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος σχεδιάζει…
This website uses cookies.