Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Σταθάκης σε Αθήνα και Άργος

Συζήτηση για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία θα συντονίσει ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης. Η εκδήλωση που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη», του υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδη κι έχει θέμα «Επιχειρώντας δημιουργικά στην Αθήνα: κοινωνικοί συνεταιρισμοί, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καινοτομία», πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, χθες Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 6:00 μ.μ. Στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονταν, εκτός από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο Διονύσης Γράβαρης (Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθυντής ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ), η Βάλια Αρανίτου (Επίκουρη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κρήτης, Διευθύντρια ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ), ο Δημήτρης Τσίγκος (Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων) και ο Γιάννης Μάργαρης (Δρ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός).

Εξάλλου, την περασμένη Δευτέρα 28 Απριλίου, ο Χανιώτης βουλευτής επισκέφτηκε το Άργος και μίλησε σε εκδήλωση της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη, στο Εργατικό Κέντρο Άργους. Η συζήτηση είχε θέμα «Αγροτική ανάπτυξη και περιφέρεια σε περίοδο κρίσης» κι εκτός από τον Γιώργο Σταθάκη μίλησαν ο βουλευτής Αργολίδας και υπεύθυνος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Κοδέλας και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο Γιώργος Σταθάκης τόνισε ότι η κυβέρνηση εμμένει στην εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, επιχειρώντας να διαμορφώσει την επόμενη μέρα στην ελληνική οικονομία σε τρεις βασικούς άξονες: μαζικές ιδιωτικοποιήσεις χωρίς κέρδος για το δημόσιο, συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που στην ουσία αποτελούν αποδιάρθρωση του δημόσιου. Αναφερόμενος ειδικά στον αγροτικό τομέα, ο βουλευτής Χανίων επεσήμανε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας, η αγροτική παραγωγή μειώνεται σε απόλυτα μεγέθη, καθώς αντιπροσωπεύει σήμερα μόλις το 3,9 % του ΑΕΠ, όταν για παράδειγμα η κινητή τηλεφωνία κινείται στο 3,2%. Είναι αναγκαία, κατέληξε ο κ. Σταθάκης, η ανατροπή αυτής της πολιτικής και η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Οι προσεχείς εκλογές θα αποτελέσουν την αφετηρία της νέας πορείας.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων: Δεύτερη μέρα / 13 Οκτωβρίου με τον Νίκος Κυπουργό

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια από τα Χανιά Σοφία Σαρρή ελίσσεται σε διαφορετικά μουσικά είδη δανείζοντας…

2 hours ago

Η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ στα Χανιά εν μέσω διαδηλώσεων – Όλο το πρόγραμμα της επίσκεψης

Μια σημαντική επίσκεψη αναμένεται στα Χανιά την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς βουλευτές που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική…

2 hours ago

Μπαράζ κινητοποιήσεων από την Επιτροπή Ειρήνης Χανίων ενάντια στους πολέμους στη Μέση Ανατολή και στη Βάση της Σούδας

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων εξέφρασε την έντονη καταδίκη της για τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον…

3 hours ago

Η Ελλάδα ναυπηγεί τεράστιο παγοθραυστικό για εξάπλωση στην … Ανταρκτική!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Ο μέγας οραματιστής του γένους Δένδιας και υπασπιστής του πανένδοξου μεγαλεξανδρινού…

3 hours ago

Μέση Ανατολή: Οι ηθικοί αυτουργοί της μεγαλύτερης γενοκτονίας του 21ου αιώνα

Του Παύλου Νεραντζή * Η γενοκτονία σε βάρος των Παλαιστινίων δεν θα τελούνταν εάν οι…

3 hours ago

Η θεωρία με το Interstellar που έχει «τρελάνει» το ίντερνετ – Αν ισχύει, τότε μιλάμε για άλλη ταινία

Σήκωσε το χέρι αν συμφωνείς μαζί μας πως το Interstellar δεν είναι απλώς μια από…

3 hours ago

This website uses cookies.