Στα Χανιά η σορός της Μαρίκας Μητσοτάκη, πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Στα Χανιά έφθασε χθες στις 5:30 μμ η σορός της Μαρίκας Μητσοτάκη η οποία θα παραμείνει απόψε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαγδαληνής προκειμένου όσοι πολίτες το επιθυμούν να ανάψουν ένα κερί.
Σήμερα Τετάρτη στις 2 μμ θα ψαλεί τρισάγιο και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο κοιμητήριο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Το πρωί, πλήθος επωνύμων από το χώρο της πολιτικής και των ΜΜΕ παρέστη στην εξόδιο ακολουθία της συζύγου του επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η εκκλησία ήταν κατάμεστη από συγγενείς και φίλους, που αποχαιρέτησαν την Μαρίκα Μητσοτάκη.

Όταν από την εκκλησία βγήκε το φέρετρο, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω, χειροκρότησε.

Τα χειροκροτήματα έγιναν πιο έντονα, όταν από τον Ιερό Ναό βγήκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ακολούθησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με δάκρυα στα μάτια. Ο κόσμος της φώναζε να κάνει κουράγιο…

Από νωρίς, έφτασαν στελέχη της ΝΔ και άνθρωποι εντός και εκτός πολιτικής, όπως ο Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα και η Μιμή Ντενίση.

Από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη παρευρέθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από το χώρο της Αριστεράς στην εκκλησία κατέφθασε ο Μανώλης Γλέζος.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Πέθανε η Βάσω Παπανδρέου

Σε ηλικία 80 ετών πέθανε η πρώην Υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου. Γεννήθηκε…

1 min ago

Επιχειρηματίας από τα Χανιά καταδικάστηκε σε 11,5 χρόνια φυλάκισης για ασέλγεια σε ανήλικους

Ένας 58χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 11 ετών και 5 μηνών…

2 mins ago

Για το εξαιρετικό βιβλίο του Μάνου Σαριδάκη «Το Σύμπαν»

Του Σπύρου Δαράκη * Τι είπε σε δηλώσεις του ο Μάνος Σαριδάκης, κύριος ερευνητής του…

10 mins ago

Πρωτοβουλία Αποκόρωνα ενάντια στους πυλώνες: Τα μέλη της Επιτροπής να αποφασίσουν σύμφωνα με την εκφρασμένη βούληση του λαού

Η «Πρωτοβουλία Αποκόρωνα ενάντια στους πυλώνες και τις ανεμογεννήτριες» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί…

13 mins ago

Μπακογιάννη από Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ στα Χανιά: «Συμφωνία παρόμοια με αυτές που έχουμε επιτυχώς διαπραγματευθεί με άλλες γειτονικές χώρες»

Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εργασίες της Υποεπιτροπής για τις Διατλαντικές Σχέσεις, της Πολιτικής Επιτροπής, και της…

2 hours ago

Λαϊκή Συσπείρωση Κισσάμου: Προβλήματα λειτουργίας στο ειδικό σχολείο Κουτουφιανών

Παράσταση διαμαρτυρίας, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, για τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το…

2 hours ago

This website uses cookies.