“Οι ντόπιοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον επισιτισμό στην πλειοψηφία τους δεν προτιμούν τα κρητικά προϊόντα” είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, Λευτέρης Ραφαϊλάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι θέμα κόστους, ενώ η ανώτερη ποιότητα των τοπικών προϊόντων είναι αδιαμφισβήτητη.
Στο πλαίσιο προώθησης της κρητικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, από τις 16.00 το απόγευμα, η Κιτροπλατεία, στον Άγιο Νικόλαο, θα μετατραπεί σε χώρο δημιουργίας κρητικών γεύσεων, με εστιατόρια και ξενοδοχεία να παρασκευάζουν και να προσφέρουν κρητικές γεύσεις, υπό την τεχνική στήριξη του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.
“Στρατηγικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια. Μας ενδιαφέρει ο τουρίστας αλλά βέβαια και ο ντόπιος” – είπε ο κ.Ραφαϊλάκης.
Η ΕΤΙΤΚ – Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Κρήτης συμμετέχει δυναμικά στην 24ωρη απεργία που έχει…
Της Βάννας Σφακιανάκη Όπως ήδη αναφέρθηκε, τον Μάιο του 2022, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε το…
Συνέντευξη Τύπου πραγματοποίησαν, νωρίτερα σήμερα στην ΕΣΗΕΑ, τα μέλη του Συλλόγου Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών,…
Νέα απειλή του προέδρου των ΗΠΑ για κλιμάκωση του εμπορικού πολέμου απέναντι στην Κίνα, αν…
Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε σήμερα η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλου…
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια χήρας, συνταξιούχου του Δημοσίου και πρώην εκπαιδευτικού, η οποία βρέθηκε…
This website uses cookies.