“Οι ντόπιοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον επισιτισμό στην πλειοψηφία τους δεν προτιμούν τα κρητικά προϊόντα” είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, Λευτέρης Ραφαϊλάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι θέμα κόστους, ενώ η ανώτερη ποιότητα των τοπικών προϊόντων είναι αδιαμφισβήτητη.
Στο πλαίσιο προώθησης της κρητικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, από τις 16.00 το απόγευμα, η Κιτροπλατεία, στον Άγιο Νικόλαο, θα μετατραπεί σε χώρο δημιουργίας κρητικών γεύσεων, με εστιατόρια και ξενοδοχεία να παρασκευάζουν και να προσφέρουν κρητικές γεύσεις, υπό την τεχνική στήριξη του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.
“Στρατηγικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια. Μας ενδιαφέρει ο τουρίστας αλλά βέβαια και ο ντόπιος” – είπε ο κ.Ραφαϊλάκης.
Σε πλήρη ετοιμότητα δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ενόψει της αυριανής διαδικασίας εκλογής προέδρου (Κυριακή 24 Νοεμβρίου). Σύμφωνα με ανακοίνωση…
Σε πολύ δύσκολη θέση είναι οι κυβερνήσεις των κρατών της ΕΕ που υποστηρίζουν σθεναρά το Ισραήλ, καθώς μετά…
Η 29η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα, COP29, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην πρωτεύουσα…
Θερμοκρασίες ρεκόρ καταγράφηκαν το φετινό καλοκαίρι στις ελληνικές θάλασσες καθιστώντας το, το πιο ζεστό σε βάθος σαρακονταετίας…
Η βουλευτής Χανίων αποκαλύπτει, σε συνέντευξή της στα «Νέα» και στον Χρήστο Χωμενίδη, το παρασκήνιο…
Αναπάντεχη τροπή πήραν οι τελευταίες προετοιμασίες για έναν γάμο που επρόκειτο να γίνει σήμερα σε…
This website uses cookies.