“Οι ντόπιοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον επισιτισμό στην πλειοψηφία τους δεν προτιμούν τα κρητικά προϊόντα” είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, Λευτέρης Ραφαϊλάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι θέμα κόστους, ενώ η ανώτερη ποιότητα των τοπικών προϊόντων είναι αδιαμφισβήτητη.
Στο πλαίσιο προώθησης της κρητικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, από τις 16.00 το απόγευμα, η Κιτροπλατεία, στον Άγιο Νικόλαο, θα μετατραπεί σε χώρο δημιουργίας κρητικών γεύσεων, με εστιατόρια και ξενοδοχεία να παρασκευάζουν και να προσφέρουν κρητικές γεύσεις, υπό την τεχνική στήριξη του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.
“Στρατηγικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια. Μας ενδιαφέρει ο τουρίστας αλλά βέβαια και ο ντόπιος” – είπε ο κ.Ραφαϊλάκης.
Ελπίδα για το πολύπαθο Εθνικό Σύστημα Υγείας εξακολουθεί να δίνει το έμψυχο δυναμικό του, που…
Στις 20 Ιανουαρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί η δίκη των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για τη…
Είπαμε, να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα, να περάσουμε καλά, να κάνουμε και χαβαλέ, αλλά κάποιοι το…
Σοκάρει η καταγγελία της φωτορεπόρτερ Μαρίας Γαλάτη για αστυνομική βία, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει…
Πλήθος Χριστιανών ξεχύθηκε στους δρόμους της Δαμασκού για να διαμαρτυρηθούν για το νέο σουνίτικο ισλαμιστικό καθεστώς…
Σοκάρει το βίντεο της επίθεσης που δέχτηκε μια 29χρονη στα Εξάρχεια από έναν 33χρονο Παλαιστίνιο,…
This website uses cookies.