“Οι ντόπιοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον επισιτισμό στην πλειοψηφία τους δεν προτιμούν τα κρητικά προϊόντα” είπε στο ΣΚΑΙ Κρήτης 92,1 ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ, Λευτέρης Ραφαϊλάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι θέμα κόστους, ενώ η ανώτερη ποιότητα των τοπικών προϊόντων είναι αδιαμφισβήτητη.
Στο πλαίσιο προώθησης της κρητικής κουζίνας και των τοπικών προϊόντων, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, από τις 16.00 το απόγευμα, η Κιτροπλατεία, στον Άγιο Νικόλαο, θα μετατραπεί σε χώρο δημιουργίας κρητικών γεύσεων, με εστιατόρια και ξενοδοχεία να παρασκευάζουν και να προσφέρουν κρητικές γεύσεις, υπό την τεχνική στήριξη του σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη.
“Στρατηγικός μας στόχος είναι η εξωστρέφεια. Μας ενδιαφέρει ο τουρίστας αλλά βέβαια και ο ντόπιος” – είπε ο κ.Ραφαϊλάκης.
"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς ένα ανήλικο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά στο…
Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των βασικών δημογραφικών δεικτών καθιστώντας μαραθώνιο δεκαετιών την απόσυρση…
Απόφαση σταθμός από το Σ.τ.Ε ανοίγει το δρόμο για να παίρνουν τη σύνταξη των ανασφαλίστων…
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Έλληνα ροκ μουσικού, Αντώνη Τουρκογιώργη, ο…
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στα Χανιά, όταν μια 26χρονη Καναδή κάλεσε…
Η τηλεοπτική μετάδοση του Al Jazeera στο Ισραήλ κόπηκε σήμερα, μετά την απόφαση της κυβέρνησης Νετανιάχου να…
This website uses cookies.