ΤΟΠΙΚΑ

Στον Δήμαρχο Χανίων ο πρέσβης της Κίνας

Στο Γραφείο του στο Δημαρχείο Χανίων υποδέχτηκε τον Εξοχότατο & Πληρεξούσιο Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, Xiao Junzheng ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Τον κ. Πρέσβη συνόδευσαν αξιωματούχοι από την Πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα, ενώ από πλευράς του Δήμου Χανίων παρόντες ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Τάσος Αλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νεκτάριος Ψαρουδάκης καθώς και ο Αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Δόμησης, Νίκος Χαζιράκης.

Ο κ. Σημανδηράκης καλωσορίζοντας στα Χανιά τον Πρέσβη και τη συνοδεία του, τόνισε τις διαχρονικά καλές σχέσεις των δύο χωρών, αλλά και τα αμέτρητα πεδία συνεργασίας που υπάρχουν σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κομμάτι του Τουρισμού, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού, ενώ όπως επισήμανε ο κ. Junzheng, η Κρήτη παραμένει ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς που επιλέγουν οι Κινέζοι για τις διακοπές τους, με το ενδιαφέρον τους για την Ελλάδα να παραμένει άσβεστο.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, όπου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην έκθεση «Ο τόπος του Κάποτε-Ήρωες στα Σκουπίδια» του Μιχάλη Μανουσάκη, από τον Δήμαρχο Χανίων, για τα εκθέματα της οποίας δήλωσε ενθουσιασμένος.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο Βασίλης Οικονόμου έπαυσε τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου – Εμπλέκεται σε υπόθεση ξεπλύματος και trafficking

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Βασίλη Οικονόμου παύθηκε από τα καθήκοντά του, καθώς το όνομά του…

7 hours ago

12ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων: Δωρεάν εργαστήρια και masterclasses

Για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα που προσφέρεται με…

7 hours ago

Σοβαρό τροχαίο στα Χανιά: Τραυματίστηκε μοτοσικλετιστής

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Μάλεμε, στα Χανιά. Σύμφωνα…

7 hours ago

Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: «Στις επόμενες εκλογές δε θα είναι πράσινη μόνο η Κρήτη αλλά η μισή Ελλάδα»

Στο Ηράκλειο μίλησε το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης. Λίγες ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία στο ΠΑΣΟΚ,…

7 hours ago

Επίθεση με αλυσοπρίονο: Σκηνές θρίλερ περιέγραψε στη δίκη ο δικαστικός επιμελητής

Καταδικαστική απόφαση εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας, μετά από μια μαραθώνια διαδικασία, το Αυτόφωρο Μονομελές…

7 hours ago

Sex Roulette: Ανησυχία από τo νέο challenge στο ΤikTok – Ανήλικοι κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις και «χάνουν» όσες μείνουν έγκυες

Νέα επικίνδυνη μόδα εμφανίστηκε στο TikTok προκαλώντας πονοκέφαλο σε γονείς και υγειονομικές αρχές στην Ευρώπη, μιας και…

7 hours ago

This website uses cookies.