ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στο Δημαρχείο Καντάνου Σελίνου ο Σταύρος Αρναουτάκης

Στο Δημαρχείο Καντάνου Σελίνου συνεχίστηκε χθες η σειρά επισκέψεων των  υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Για την Κρήτη μαςσυνεχίζουμε» με επικεφαλής  τον Σταύρο Αρναουτάκη στις έδρες των Δήμων της  Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τα έργα για την αποκατάσταση των ζημιών του 2019, για την προστασία του περιβάλλοντος, την ανάδειξη των αρχαίων πόλεων, των πεζοπορικών διαδρομών καθώς και τα σχεδιαζόμενα αναπτυξιακά έργα και έργα Πολιτικής Προστασίας  συζητήθηκαν με τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Αντώνη Περράκη. Στη συζήτηση παρευρέθηκαν επίσης αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς  και υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου.

Ευχής έργον όπως δήλωσαν όλοι οι συμμετέχοντες, η πολύ καλή και αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στην Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου να συνεχιστεί και την επόμενη 5ετία με τις νέες δημοτικές και περιφερειακές αρχές που θα προκύψουν μέσα από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

#ακρίτα: Το twitter δεν «ξεπλένει» την Ακρίτα – Νεοπλουτίστικη ξετσιπωσιά

Η Θάτσερ έλεγε "δεν υπάρχει φτωχοί, υπάρχουν κακοί χαρακτήρες", η Έλενα Ακρίτα λέει "Τον χορτασμένο…

25 mins ago

Πολάκης: Όσο και να μαγειρεύετε τις δημοσκοπήσεις, την αλήθεια θα τη δείτε – Να σταματήσει η ανθρωποφαγία και ο καυγάς

Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε…

3 hours ago

Ο ποταμός που ρέει ανάποδα: Το κρυμμένο μυστικό της Κρήτης που λίγοι γνωρίζουν

Σε έναν από τους πιο άγνωστους και εντυπωσιακούς φυσικούς θησαυρούς της Κρήτης, τον ποταμό Αναποδάρη και το…

3 hours ago

Σπυριδάκη: «Μια κυβέρνηση που λειτουργεί χωρίς διαφάνεια και λογοδοσία, αυτό είναι το μεγαλύτερο δημοκρατικό έλλειμμα που έχουμε»

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τοποθετήθηκε η Βουλευτής Λασιθίου ΠΑΣΟΚ,  Κατερίνα Σπυριδάκη, ενόψει της συζήτησης του Νομοσχεδίου…

3 hours ago

Νέο ΔΣ στο Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» μετά τις εκλογές, οι οποίες διενεργήθηκαν στις 09/09/2024. Το…

3 hours ago

Ημερίδα για την βελτίωση της ποιότητας του ελαιολάδου στο ελαιουργείο και την τυποποίηση

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Νικολάου,…

3 hours ago

This website uses cookies.