Στο Δημαρχείο Χανίων: Εθιμοτυπική επίσκεψη κυβερνήτη του Αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle»

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων πραγματοποίησε χθες, Τρίτη 10 Μαΐου 2011, το πρωί, στο Δημαρχείο Χανίων, ο κυβερνήτης του Γαλλικού Αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle», με την ευκαιρία της άφιξής του στη Σούδα.

Τον κυβερνήτη υποδέχτηκαν – λόγω απουσίας του Δημάρχου στην Αθήνα – οι Αντιδήμαρχοι, Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης και Δημήτρης Λειψάκης, καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χριστίνα Φραγκογιάννη.

Ειδικότερα, ο κ. Αμπαδιωτάκης, ο οποίος και αναπληρώνει τον Δήμαρχο Χανίων, καλωσορίζοντας τον κυβερνήτη του Αεροπλανοφόρου, αναφέρθηκε στις ομορφιές τόσο της πόλης των Χανίων όσο και της ενδοχώρας, αλλά και στη φιλοξενία των κατοίκων και τη σημασία της κρητικής διατροφής, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Κρήτη και ιδιαίτερα τα Χανιά, προσφέρονται για τόπο προορισμού διακοπών.

Επίσης, του προσέφερε το λεύκωμα φωτογραφιών από τη συλλογή του Γενικού Προξένου της Γαλλίας στην Κρήτη Paul Blanc (τέλη 19ου-αρχές 20ου αιώνα) με τίτλο «ΚΡΗΤΗ – Εικόνες μιας εποχής».

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ηράκλειο: 16χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της σε μπαρ

Στην καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από 28χρονο μέσα σε τουαλέτα μπαρ στα Μάλια, προχώρησε…

18 mins ago

Το ΓΕΛ Σούδας μεταξύ των 10 ομάδων φιναλίστ του Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας του Envolve

Tις 10 επικρατέστερες ομάδες του μαθητικού διαγωνισμού αειφόρου επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε το Envolve Entrepreneurship (https://envolveglobal.org/). Ο…

21 mins ago

Σημαντικές επιτυχία για μαθητές και μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Χανίων

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων θέλει να συγχαρεί όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου μας…

25 mins ago

Καλώδιο Κρήτης – Κύπρου: Τελεσίγραφο Nexans σε ΑΔΜΗΕ «ή πληρώνετε τις δόσεις ή σταματώ το έργο»

Στην αυριανή συνεδρίαση της Oλομέλειας της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αναμένεται να εγκριθεί η μεθοδολογία εσόδου…

27 mins ago

Επίσκεψη του υποψήφιου ευρωβουλευτής Λ. Καρχιμάκη στον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη

Ουποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λευτέρης Καρχιμάκης επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Στο πλαίσιο της…

31 mins ago

Ν. Ανδρουλάκης από τη Ραμνή Αποκορώνου: Θέλουμε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης των λαών

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, συμμετείχε σε εκδήλωση τιμής και μνήμης των ηρώων και πεσόντων κατά την…

45 mins ago

This website uses cookies.