ΤΟΠΙΚΑ

Στο Ηράκλειο Τζανακόπουλος, Ραγκούσης και Δανέλλης

Στο Ηράκλειο βρίσκεται σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, προκειμένου να παρεβρεθεί σε πολιτική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων. Στην ίδια εκδήλωση θα παρεβρεθοπύν ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου, Σπύρος Δανέλλης.

Ο Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Μαρία Κοζυράκη στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κρήτη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ως συντονιστικός και εποπτικός κρατικός μηχανισμός σε περιφερειακό επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό εκτέθηκαν ειδικότερα ζητήματα που αφορούν σε επίκαιρους τομείς όπως η διαχείριση των στερεών αποβλήτων, μέτρα και έργα προστασίας και διαχείρισης του υδατικού δυναμικού, κοστολόγηση και τιμολόγηση του νερού, επείγοντα θέματα υποδομών και ανάπτυξης, κινητικότητα υπαλλήλων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Ο Υπουργός παρέμεινε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση περισσότερο από μία ώρα και, μετείχε επιπλέον σε σύσκεψη εργασίας με υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Υδάτων και του Γραφείου της Συντονίστριας.

Αργότερα, ο κ. Τζανακόπουλος συναντήθηκε και με την Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκης ενώ θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο ΤΕΙ Κρήτης και συνάντηση με τον πρύτανη του ιδρύματος.

Στις 19:30 το απόγευμα θα παρεβρεθεί σε πολιτική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στην εκδήλωση θα παρεβρεθούν επίσης ο ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου, Σπύρος Δανέλλης και ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Ατλαντίς», την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, στις 7.30 το απόγευμα.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

«Σοφία Βέμπο – φωνές και μνήμες» στη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς

Το Πολιτιστικό Σωματείο «Φίλιος Φθόγγος» παρουσιάζει την παράσταση «Σοφία Βέμπο – φωνές και μνήμες» σε…

3 hours ago

Λιποθυμίες και παραιτήσεις: Ο χαμένος «παράδεισος» των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Σε ένα καθημερινό και διαρκές μαρτύριο φαίνεται πως είναι αναγκασμένοι να ζουν χιλιάδες ξενοδοχοϋπάλληλοι στο…

3 hours ago

Στ. Αρναουτάκης: «Πυλώνας ανάπτυξης και προόδου για την Κρήτη το Επιμελητήριο Ηρακλείου. Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα»

«Το Επιμελητήριο Ηρακλείου είναι ένας πυλώνας ανάπτυξης και προόδου για την Κρήτη, σημείο αναφοράς για…

4 hours ago

Γκ. Μαγιορκίνης: Διπλασιάστηκαν οι νοσηλείες covid από τον Μάιο

Σχεδόν διπλάσιος από τα τέλη Μαΐου είναι ο αριθμός των ατόμων που μπαίνουν στο νοσοκομείο…

4 hours ago

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Κυριακή στην Κρήτη

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τον  ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς…

5 hours ago

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων ν. Χανίων με τη Σέβη Βολουδάκη

Συνάντηση με την βουλευτή Χανίων της ΝΔ Σέβη Βουλουδάκη είχε χθες Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο…

5 hours ago

This website uses cookies.