Συλλήψεις λαθροθηρών σε Φαλάσαρνα και Θέρισο

Σε συλλήψεις λαθροθηρών προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν σε σύλληψη ατόμων που επιδίδονταν σε παράνομη νυχτερινή θήρα.

Οπως ανακοίνωσε ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Χανίων, ‘η πρώτη πραγματοποιήθηκε τη νύχτα 26ης – 27ης Ιουλίου, στην περιοχή βορειοδυτικά του οικισμού Φαλασάρνων. Εκεί συνελήφθηκαν 2 άτομα, τα οποία κινιόντουσαν με όχημα στους αγροτικούς δρόμους και φωτίζανε με προβολέα χειρός, ενώ στο πίσω κάθισμα είχαν δίκαννο γεμάτο, έτοιμο προς χρήση και φυσιγγιοθήκη με 8 φυσίγγια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Κισάμου, μαζί με τα κατασχεθέντα και στη συνέχεια συντάχθηκε το Πρωτόκολλο Μηνύσεως στη Διεύθυνση Δασών Χανίων.

Η δεύτερη περίπτωση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα ξημερώματα της 20ης Αυγούστου, στον ορεινό όγκο Θερίσου, όπου συνελήφθηκαν 2 άτομα και διέφυγαν άλλα 2. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χανίων, όπου ολοκληρώθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου και ολοκληρώθηκε η κατάσχεση των όπλων και των κυνηγετικών σακιδίων. Στις 22 Αυγούστου συντάχθηκε το Πρωτόκολλο Μηνύσεως στη Διεύθυνση Δασών Χανίων κατά και των τεσσάρων ατόμων’.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Στο Κίεβο ο CEO των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, είχε ο διευθύνων σύμβουλος των Ελληνικών Αμυντικών…

5 mins ago

FT: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τον Νοέμβριο το Pfizergate

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στις 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει ακρόαση για την υπόθεση σχετικά με τον χειρισμό της…

7 mins ago

Ο Ρωσικός Στρατώνας του Δήμου Χανίων ανοιχτός για τα παιδιά

Ο Ρωσικός Στρατώνας, χώρος που ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Χανίων με στόχο να φιλοξενήσει δράσεις που αναδεικνύουν την…

9 mins ago

Οικογένεια Μανιουδάκη: Παρά τη δίωξη για ανθρωποκτονία στους 4 αστυνομικούς, καμία πειθαρχική τιμωρία δεν τους έχει επιβληθεί

«Ενώ η άσκηση ποινικής δίωξης είναι ήδη γνωστή στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το…

19 mins ago

«Ξετυλίγοντας το κουβάρι της διαφορετικότητας»

Το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών και ο Συμβουλευτικός Σταθμός του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας της…

21 mins ago

Στη “λαιμητόμο” της ΑΑΔΕ τα Σχολικά Κυλικεία!

Η Ομοσπονδία Σχολικών Κυλικείων εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα σοβαρά προβλήματα που προκαλεί το ισχύον…

26 mins ago

This website uses cookies.