ΤΟΠΙΚΑ

Συμπαράσταση στο αίτημα του Παραδοσιακού Μουσικού Συλλόγου Αποκορώνου `Ο Χαρίλαος` να παραμείνει στο χώρο του

Η Ενωση Πολιτιστικών Συλλόγων Επαρχίας Κισάμου γνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του Παραδοσιακού Μουσικού Συλλόγου Αποκορώνου `Ο Χαρίλαος` συμπαραστέκεται με κάθε μέσο στο αυτονόητο και απολύτως δίκαιο αίτημα του ,να παραμείνουν στο χώρο ,ο οποίος αποτελεί σημαντική  εστία Πολιτισμού για τον Αποκόρωνα.

Η προσπάθεια έξωσης του Συλλόγου από το χώρο που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια ,είναι προσπάθεια απαξίωσης του έργου του και γενικότερα  της απαξίωσης της συμβολής των Πολιτιστικών Συλλόγων στη ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.

Ο Πολιτισμό μας και η παράδοση μας αποτελούν  το συγκριτικό μας πλεονέκτημα .

Η ενότητα ,η συνεργασία και αλληλεγγύη των Πολιτιστικών Συλλόγων αποτελούν την εγγύηση για να μη υπάρχουν τέτοια προβλήματα και ο Πολιτισμός από το παρασκήνιο να περάσει το κέντρο κάθε  τοπικής, περιφερειακής και εθνικής πολιτικής.

Καλούμε το Δήμο Αποκορώνου ,τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να σταθούν δίπλα στο Παραδοσιακό Μουσικό Σύλλογο  Αποκορώνου `Ο Χαρίλαος`  λύνοντας άμεσα το πρόβλημα που έχει προκύψει ώστε να παραμείνει στο χώρο του  .

Επίσης καλούμε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Ν.Χανίων να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα του Παραδοσιακού Μουσικού Συλλόγου Αποκορώνου `Ο Χαρίλαος`.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Αποκάλυψη από τον δικηγόρο της Σοφίας Πολυζωγοπούλου: Δέχτηκε 30 μπουνιές από τον Απόστολο Λύτρα

Τριάντα γροθιές δέχτηκε από τον Απόστολο Λύτρα η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, όπως αποκάλυψε σε…

1 hour ago

Ο Χάρης Δούκας βάζει πλώρη για υποψήφιος: Θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ

Νέα παρέμβαση από τον Χάρη Δούκα για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ μετά το κύμα αμφισβήτησης του…

1 hour ago

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ ΜΑΙΧ και Ένωσης Κυπρίων Αγροτών

Με αφορμή το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (CIHEAM MAICh) και της…

1 hour ago

Συλενήφθη στα Χανιά με 320 γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (19.06.2024) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χανιών από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης…

1 hour ago

Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου: Καμία βίαιη συμπεριφορά κατά εργαζομένων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από την κοινωνία του Ρεθύμνου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τον ξυλοδαρμό ενός συναδέλφου εργαζόμενου μετανάστη…

1 hour ago

Η Χεζμπολάχ απειλεί ξεκάθαρα την Κύπρο

Ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου προειδοποίησε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ότι σε περίπτωση που…

2 hours ago

This website uses cookies.